HÜDA PAR'dan Elazığ İtfaiyesine geçmiş olsun ziyareti

HÜDA PAR'dan Elazığ İtfaiyesine geçmiş olsun ziyareti

HÜDA PAR Elazığ İl Başkanı Yasin Kavaklı, 5 itfaiye personelinin yaralandığı kazadan dolayı Elazığ İtfaiyesine geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

Geçtiğimiz günlerde itfaiye aracıyla otomobilin çarpışması sonucu 5 itfaiye personeli yaralanmıştı.

Kazadan dolayı, HÜDA PAR Elazığ İl Başkanı Yasin Kavaklı, beraberindeki heyet ile birlikte Elazığ İtfaiyesi Müdürü Halil İbrahim Başgün’ü ziyaret etti.

Ziyarette, yaşanan kazadan dolayı müteessir olduklarını ifade eden Kavaklı, “Bugün itfaiye müdürümüzü ziyarete geldik. Geçen hafta üzücü bir kaza ile karşı karşıya kaldılar. 5 personelimiz yaralandı. Rabbim muhafaza etsin. İtfaiyecilik gerçekten ulvi ve kutsal bir meslektir. İtfaiye ekiplerimize gerçekten muhtacız.” ifadelerini kullandı.

Depremde ve deprem sonrasında yaşanan olaylarda ilk kahramanların itfaiye ekipleri olduğunu belirten Kavaklı, “Rabbim kendilerinde razı olsun. Depremde ve deprem sonrasında Elazığ’ın menfur yerlerindeki olaylara canhıraş bir şekilde ilk yetişen onlardı. Onlar Elazığ’ın kahramanlarıdır. Bu sebeple kahramanlarımızın yaşadığı kazadan dolayı geçmiş olsun ziyaretine geldik. Aynı zamanda kendilerinden 2020 yılı çalışmalarını aldık. Çok başarılı çalışmaları olmuş. Rabbim çalışmalarında yardımcıları olsun.” dedi.

Kaza da yaralanan itfaiye personellerine geçmiş olsun dileklerini ileten Kavaklı, kendilerini ağırladıklarından dolayı Elazığ İtfaiye Müdürü Halil İbrahim Başgün’e de teşekkürlerini iletti.

 


HÜDA PAR'dan Elazığ İtfaiyesine geçmiş olsun ziyareti

HÜDA PAR'dan Elazığ İtfaiyesine geçmiş olsun ziyareti

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler