HÜDA PAR'dan iftiracılara sert tepki

HÜDA PAR'dan iftiracılara sert tepki

HÜDA PAR, Zekeriya Yapıcıoğlu'nun sözlerinin çarpıtılarak olumsuz bir algı oluşturulmaya çalışılmasına sert tepki gösterdi.

HÜDA PAR'dan yapılan açıklamada, "07. 12. 2022 tarihinde bir YouTube kanalının canlı yayınında sorulan bir soru üzerine Sayın Genel Başkanımız tarafından partimizin evlilik yaşı ile ilgili düşünceleri paylaşılmıştır. Açıklamada evliliğin hem biyolojik hem de psikolojik bir hazırlık gerektirdiği ifade edilmiştir.

Bir kimsenin 18 yaşının altında evliliğe hazır olabileceği gibi 20 hatta 30 yaşındaki bir kimsenin bile evlilik için yeterli bir olgunluğa erişemeyebileceği vurgulanmıştır. Kaldı ki mevcut kanunlara göre de 18 yaş altında evlilik mümkündür.

Buna rağmen söz konusu beyan çarpıtılmış ve “6 yaşında ailesi tarafında evlendirildiği” iddiası ile birkaç gündür Türkiye gündemini meşgul eden adli bir olayla ilgili söylenmiş gibi servis edilmiştir. Açıklamanın bu iğrenç iddia ile bağdaştırılması asla kabul edilemez.

Partimizi çarpıtma haberlerle bilinçli şekilde hedef haline getiren, kamuoyunda partimiz ve Sayın Genel Başkanımız aleyhine olumsuz bir algı oluşturmaya çalışan, gerçek dışı paylaşımları referans alarak hakaret içerikli ifadeler kullananlar hakkında hukuki süreç başlatılacaktır.

Partimizi çarpıtma haberlerle bilinçli şekilde hedef alan, kamuoyunda partimiz ve Sayın Genel Başkanımız aleyhine olumsuz bir algı oluşturmaya çalışan, gerçek dışı paylaşımları referans alarak hakaret içerikli ifadeler kullanan kişiler hakkında hukuki süreç başlatılacaktır." ifadeleri kullanıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.