HÜDA PAR'dan Jiyar Enstitüsü'ne ziyaret

HÜDA PAR'dan Jiyar Enstitüsü'ne ziyaret

HÜDA PAR’dan bir heyet, Irak Kürdistanı'nda irşat ve eğitim çalışmaları yapan Jiyar Eğitim ve Kişisel Gelişim Enstitüsüne ziyarette bulundu.

HÜDA PAR Erbil Temsilciliğinden bir heyet, Irak Kürdistan'ında faaliyet yürüten Jiyar Eğitim ve Kişisel Gelişim Enstitüsüne (Înstityutî Jiyar Bo Perwerde w Geşepêdanî Miroyî) nezaket ziyaretinde bulundu.

HÜDA PAR Erbil Temsilcisi Abdussamed Yalçın ile beraberindeki partilileri, Jiyar Eğitim ve Kişisel Gelişim Enstitüsü Erbil Şube Başkanı Haşim İsmail ile enstitü üyeleri karşıladı.

Merkezi Süleymaniye'de bulunan irşat, vaaz, aile, eğitim, sağlık ve yardımlaşma alanlarında çalışmalar yürüten enstitü üyeleriyle fikir alışverişlerinde bulunan HÜDA PAR heyeti, enstitü üyelerinin geride bıraktığımız Ramazan Bayramlarını tebrik etti.

HÜDA PAR Erbil Temsilcisi Abdussamed Yalçın, daha önce Türkiye'de kendilerini ziyaret eden Jiyar Enstitüsü'ne yaptıkları ziyaretin nezaket amaçlı olduğunu söyledi.

Ziyaretleri hakkında bilgi veren HÜDA PAR Erbil Temsilcisi Yalçın, Jiyar Enstitüsünü kastederek "Bu kuruluşun bütün yöneticileri ve yetkilileri akademisyenlerden oluşmaktadır ve akademik düzeyde İslami eğitim veriyorlar. Akademik düzeyde davetçi yetiştiriyorlar. Güzel çalışmalar yapıyorlar. Temsilciliğimizin açılışında da ve sonrasında da bizi ziyaret ettiler. Biz de bu münasebetle hem iadeyi ziyarette bulunduk hem de medya ve eğitim konusunda enstitü üyeleriyle fikir alışverişinde bulunduk." dedi.

Jiyar Eğitim ve Kişisel Gelişim Enstitüsü Erbil Şube Başkanı Haşim İsmail de HÜDA PAR heyetinin yapmış olduğu ziyaretten dolayı teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

İLKHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.