HÜDA PAR'dan Mavi Marmara Derneği'ne ziyaret

HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, beraberindeki heyet ile birlikte Mavi Marmara Derneğine ziyarette bulundu.

HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, HÜDA PAR Genel Başkan yardımcılarından Abdullah Aslan, Mehmet Eşin ve İl Başkanı İsa Güvendik ile birlikte Fatih'te bulunan Mavi Marmara Derneğine ziyarette bulundu.

Heyeti, Dernek Başkanı Beheşti İsmail Songür ve Mavi Marmara Gemisi katılımcılardan Ferdinaz Koyuncu, Medet Kan karşıladı.

Seçim çalışmalarının gündeme geldiği görüşmede, Mavi Marmara Derneği Başkanı Songür, seçim çalışmalarında rehavete kapılmamak gerektiğini söyledi.

Mavi Marmara katılımcılarından Ferdinaz Koyuncu, HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu'nun, geldiği yeri unutmadan Meclis'te temsiliyet oluşturacağına inandığını söyledi.


Seçim çalışmalarına ilişkin sorulan soruya cevap veren Yapıcıoğlu, meydanlarda Cumhur İttifakı'nın kazanacağının göründüğünü ancak sosyal medyaya bakıldığında Millet İttifakı'nın kazanacağı gibi bir algının oluşturulduğunu belirtti.

Mavi Marmara katılımcılarından Ferdinaz Koyuncu'nun temennilerine yönelik de konuşan HÜDA PAR Genel Başkanı Yapıcıoğlu, "İnşallah o tekebbüre kapılmaktan veya insanımızı unutmaktan ya da dokunulmaz olmaktan Rabbimize sığınıyoruz. O durumlara düşmemek için elimizden gelen çabayı sarf edeceğiz fakat nefsimize kefil değiliz. Biz biraz da şuna güveniyoruz... Olur da bir hata yaparsak o yanlışı düzeltecek, bizi ikaz edecek etrafımızda çok sayıda kardeşimiz var. Bizim zenginliğimiz budur. Her ne yaparsak yapalım her şeye kafa sallayan, yanlışı tasdik eden insanlar değiliz. Biz şöyle bakıyoruz; bizi Allah katında mesul edecek bir şey yaparsak memnun ettiğimiz kişilerin hepsi bizim için şefaat etse boş, orada para etmez. Ancak Rabbimiz bizden razı olursa tüm insanlar bize diş bilese bile onun da çok ehemmiyeti yok. İnsanların gönül kapılarının da bize açılmasını istiyoruz ama önceliğimiz Rabbimizin rızasını kazanmaktır." dedi. (İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.