HÜDA PAR’dan Midyat Milli Eğitim Müdürü Altay’a ziyaret

HÜDA PAR’dan Midyat Milli Eğitim Müdürü Altay’a ziyaret

​HÜDA PAR Midyat İlçe Başkanlığından bir heyet İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdulkadir Altay’ı ziyaret etti.

Midyat İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdulkadir Altay’ı makamında ziyaret eden HÜDA PAR Midyat İlçe Başkanı İsa Altunkaynak ve yönetim Kurulu üyeleri, yeni eğitim-öğretim yılının hayırlı olması temennisinde bulundular.

HÜDA PAR Midyat İlçe Başkanı İsa Altunkaynak ve yönetim kurulu üyeleri Yeni eğitim –öğretim yılı dolayısıyla ve eğitim ile ilgili bazı konuları konuşmak üzere Midyat İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdulkadir Altay’ı makamında ziyaret etti.

Midyat’taki  eğitim ve okullar hakkında heyete bilgi veren Altay, yeni eğitim-öğretim yılının bazı aksaklıklara rağmen başladığını belirtti.

Altay, "Personel ve öğretmen açıklarımızı ücretli, görevlendirme şeklinde ve İŞKUR’un sağladığı personeli kura şeklinde alımlarını gerçekleştiriyoruz. Tüm öğretmen ve öğrencilerimize başarılar diliyorum. HÜDA PAR’a bu anlamlı ziyaretlerinden ötürü teşekkür ediyorum." dedi.

Karşılıklı öneri ve değerlendirmelerin yapıldığı  ziyarette konuşan HÜDA PAR İlçe Başkanı Altunkaynak ise "Eğitime verdiği katkı ve hizmetlerini takdir ettiğimiz Sayın İlçe Milli Eğitim Müdürümüzü çalışmalarında destek, bazı eğitim ile ilgili sorunları dile getirmek ve yeni eğitim –öğretim yılının hayırlı olması dileklerimizi iletmek için ziyarette bulunduk. Kendisine ve tüm eğitim camiasına yeni eğitim-öğretim yılının hayırlı olmasını diliyoruz." dedi. (Süleyman Tunç-İLKHA)




 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.