HÜDA PAR'dan PKK'nin katlettiği sivillerin ailelerine taziye ziyareti

HÜDA PAR'dan PKK'nin katlettiği sivillerin ailelerine taziye ziyareti

HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Vedat Turgut beraberindeki heyetle Kulp ilçesinde PKK tarafından katledilen sivillerin taziyesine katıldı.

HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Vedat Turgut, aralarında Diyarbakır il başkanı Osman Aktaş ve ilçe başkanlarının da bulunduğu kalabalık bir heyetle, PKK tarafında düzenlenen saldırıda katledilen vatandaşların taziyelerine katıldı.

Kulp ilçesi kırsalında PKK tarafından düzenlenen bombalı saldırıda yaralananları da Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde ziyaret eden HÜDA PAR heyeti, yaralı vatandaşlara Allah'tan acil şifalar dilerken, yakınlarına da sabır tavsiyesinde bulundu.

Katledilen köylüler için taziyelerin kabul edildiği Koçker (Totana) köyüne taziye ziyareti gerçekleştiren HÜDA PAR heyeti, vefat edenlere Allah'tan rahmet diledi ve acılı ailelere sabır temennisinde bulundu.

Hatırlanacağı üzere, Kulp'a bağlı Ağaçkorur köyü mevkiinde, odun toplamaya gidenlerin bulunduğu minibüsün geçişi sırasında, PKK tarafından tuzaklanan el yapımı patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu 7 kişi hayatını kaybetmiş, 10 kişi de yaralanmıştı.

İLKHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler