HÜDA PAR'dan "seçim ittifakı" açıklaması

HÜDA PAR'dan "seçim ittifakı" açıklaması

HÜDA PAR Genel Sekreteri Şehzade Demir, "Şu an itibariyle ittifaklar konusunda somutlaşmış bir durum yoktur. Somut bir durum ortaya çıktığında uygun bir şekilde kamuoyu ile paylaşılacaktır." dedi.

Son günlerde sıkça gündeme gelen seçim ittifakları konusunda bir açıklama da HÜDA PAR Genel Sekreteri Şehzade Demir'den geldi.

HÜDA PAR Genel Sekreteri Demir, yaptığı yazılı açıklamada, "seçim ittifakları" kapsamında siyasi partilerle görüşmeye devam ettiklerini söyledi.

Dün, HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu başkanlığında, Genel Başkanvekili İshak Sağlam ile birlikte AK Parti Genel Merkezinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüştüklerini belirten Demir, "Şu an itibariyle ittifaklar konusunda somutlaşmış bir durum yoktur." dedi.

Somut bir durum ortaya çıktığında bunun uygun bir şekilde kamuoyu ile paylaşılacağını ifade eden Demir, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Kamuoyunun malumu olduğu üzere son günlerde seçimlerin öne çekilip çekilmeyeceği gündeme oturmuş durumda. Bu nedenle siyasi partiler arasındaki trafiğin biraz daha hızlanması ve yoğunlaşması da doğaldır. Bizler de HÜDA PAR olarak görüşmelerde bulunuyoruz.

Dün (5 Ocak 2023 Perşembe) Sayın Genel Başkanımız ile birlikte Ak Parti Genel Merkezini ziyaret ettik. Sayın Erdoğan ile daha önce de görüşmelerimiz olmuştu. Başka partilerin genel merkezlerine de ziyaretlerimiz olmuştu. Siyasi partiler arasında diyalog kapılarının açık olması gerektiğini öteden beri söylüyoruz. Bundan sonra da siyasi partilerle görüşmelerimiz devam edecek.

Şu an itibariyle ittifaklar konusunda somutlaşmış bir durum yoktur. Somut bir durum ortaya çıktığında uygun bir şekilde kamuoyu ile paylaşılacaktır. Görüşmenin detaylarıyla ilgili zamanı geldiğinde Sayın Genel Başkanımız veya uygun göreceği bir arkadaşımız gerekli bilgilendirmeyi yapacaklardır."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler