HÜDA PAR'dan STK'lara ziyaretler

HÜDA PAR'dan STK'lara ziyaretler

HÜDA PAR İzmir İl Başkanlığı, PKK/HDP'lilerin saldırıları hakkında İzmir'de faaliyet yürüten çeşitli sivil toplum kuruluşlarını bilgilendirdi.

İZMİR – Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) İzmir Teşkilatı ve Mustazaflar Cemiyeti İzmir Şubesi’nin yetkililerinden oluşan bir heyet, PKK/HDP yandaşlarının IŞİD’in Kobani saldırılarını bahane ederek başta HÜDA PAR ve İslami kuruluşlara yaptığı saldırılar hakkında İzmir’de faaliyet yürüten çeşitli sivil toplum kuruluşlarını ziyaret ederek bilgilendirdi.

İnsan-Der, Akçev, Özgün-Der, Mardinliler Vakfı başta olmak üzere STK’ları ziyaret eden heyet, PKK/HDP yandaşlarının saldırıları hakkında STK yetkililerine ilk ağızdan bilgi verdi.

PKK/HDP’lilerin özellikle İslami kurum ve şahsiyetlere yönelik yaptıkları saldırıların ilk olmadığını belirten heyet, PKK’nın kendi dışında başka bir oluşuma tahammül etmediğini dile getirdiler.

Ziyaret edilen STK’ların yetkilileri ise HÜDA PAR camiasının sağduyulu tavrının önemli olduğunu ifade ettiler. Ziyaretlerde PKK/HDP’li yandaşlar tarafından vahşice katledilen Yasin Börü ve diğer şehitlerden bahsedildi.

Sıcak bir ortamda yapılan ziyaretler, karşılıklı iyi temennilerden sonra sona erdi.

HÜDA PAR Heyeti, ziyaretlerinin devam edeceğini belirttiler.

Özgür-Der İzmir Şubesi yönetimi, Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) İzmir İl Başkanlığına bir ziyaret gerçekleştirdi. ÖZGÜR-DER heyetini İzmir İl Başkanı Hüseyin Şani ve diğer yetkililer karşıladı.

6-7 Ekim olaylarında PKK/HDP’lilerce katledilen HÜDA PAR üyeleri için başsağlığı dileyen ÖZGÜR-DER heyeti, çıkan olaylar hakkında bilgi aldı. (Muhammed Yıldız – İLKHA)

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.