HÜDA PAR'dan taziye ve geçmiş olsun ziyareti

HÜDA PAR'dan taziye ve geçmiş olsun ziyareti

HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı M. Hüseyin Yılmaz ve beraberindeki heyet, Diyarbakır'da meydana gelen saldırıda hayatını kaybedenler için taziye ziyaretinde bulundu.

HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı M. Hüseyin Yılmaz, HÜDA PAR Diyarbakır İl Başkanı Şeyhmus Tanrıkulu ve beraberindeki heyet, İl Emniyet Müdürlüğü ek birimlerinin yer aldığı alanda kazılan tünele yerleştirilen patlayıcıların infilak ettirilmesi sonucu hayatını kaybedenler için taziye ziyaretinde bulundu.

Yılmaz ve beraberindeki heyet, taziye ziyaretinin ardından, saldırının gerçekleştiği Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet binasında incelemelerde bulundu. Yılmaz, saldırı bölgesinde görev yapan polislere geçmiş olsun temennisinde bulundu.

Ziyarette, emniyet yetkililerinden saldırı hakkında bilgi alan Yılmaz, bölgede gerçekleşen saldırıların esnafa ve halka büyük zarar verdiğini söyleyerek, mağdur olanların halk olduğunun unutulmaması gerektiğini söyledi.

Saldırıda hayatını kaybeden Yunus Elaltunteri için Bağlar ilçesinde kurulan taziye evine de ziyaretlerde bulunan heyet, Elaltunteri’nin ailesine başsağlığı diledi.

İLKHA

















Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.