HÜDA PAR'dan yeniden AİÇÜ Rektörlüğüne atanan Karabulut'a ziyaret

HÜDA PAR'dan yeniden AİÇÜ Rektörlüğüne atanan Karabulut'a ziyaret

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yeniden Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesine atanan Rektör Abdulhalik Karanulut'a HÜDA PAR İl Yönetimi bir ziyaret gerçekleştirdi.

İl Koordinatörü Burhan Aslan ve Başkan Yardımcısı Ahmet Karhan ile birlikte Rektör Abdulhalik Karabulut'u makamında ziyaret eden HÜDA PAR İl Başkanı Şaban Gökhan, Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesinin müspet söylemler ile gündem olmasının kendilerini mutlu ettiğini söyledi.

AİÇÜ Rektörlüğü'ne yeniden atanan Profesör Doktor Karabulut'u tebrik eden Gökhan, "İlimiz Ağrı'nın elbette ki sorunları mevcuttur, elbette ki sorunların giderilmesinde eğitiminde katkısı önemli. Toplumda ötekileştirme dili ancak ve ancak ilim ve eğitim ile kalkar. İlim, bilim insanına her zamankinden daha çok ihtiyacımız var. Üniversitelerin asli mecralarına dönüp ilim ve bilim yuvaları olmaları gerekiyor. Bu çerçevede Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesinin ilim ve bilim ile anılması, müspet söylemler ile gündem olması bizleri ziyadesi ile memnun etmiştir."

Profesör Doktor Abdulhalik Karabulut ziyaretten memnun olduğunu ifade ederek, HÜDA PAR heyetine gerçekleştirdikleri ziyaret nedeni ile teşekkür etti.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.