HÜDA PAR'ın Batman adayı Serkan Ramanlı oyunu kullandı

Ailesiyle birlikte Batman Anadolu Lisesinde oyunu kullanan HÜDA PAR Batman Milletvekili ve Belediye Başkan adayı Serkan Ramanlı, "İnşallah önümüzdeki 5 yıllık dönem hizmet, kardeşlik ve dolu dolu geçireceğimiz bir dönem olacaktır." dedi.

Ailesi, eşi ve çocuklarıyla birlikte Batman Anadolu Lisesine gelen Ramanlı, 1035 nolu sandıkta belediye başkanlığı, belediye meclisi üyeliği, il genel meclisi üyeliği ve muhtarlık için oyunu kullandı.

Ailesiyle birlikte oyunu kullanan Ramanlı, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.


Seçimin Batman'a hayırlar getirmesi temennisinde bulunan Ramanlı, güzel bir seçim kampanyası yürüttüklerini söyledi.

"Herkese ulaşmaya çalıştık"

Herkese ulaşmaya çalıştıklarını ifade eden Ramanlı, "Batman'ımızda yaşayan geçmişten bugüne Batman'ın derdini çeken, havasını soluyan, ekmeğini yiyen, suyunu içen bizim gibi insanlarla bir araya geldik. Ne yapmak istediğimizi, nasıl yapmak istediğimizi hem yüz yüze hem toplu etkinliklerle hem sosyal medya üzerinden hem de bütün medya araçlarını kullanarak ifade etmeye çalıştık. Sanırım istediğimizi yaptık." diye konuştu.

Seçim çalışmasıyla ilgili eksik bir şey bırakmadıklarını vurgulayan Ramanlı, istedikleri gibi bir seçim kampanyası yürüttüklerini ifade etti.

"İnşallah önümüzdeki 5 yıllık dönem hizmet, kardeşlik dönemi olacaktır"

Ramanlı, şöyle devam etti:

"İnşallah milletimiz de bu çalışmalarımızı takdir edecektir ve önümüzdeki 5 yılı da hizmetle, kardeşlikle, muhabbetle, adaletle dolu dolu geçirebileceğimiz bir dönem olacaktır ve çalışacak kadroları iş başına getirir. Bu sadece belediye başkanlığı seçimi değil hem belediye meclis üyeliği hem il genel meclis üyeliği ve tabi ki muhtarlık seçimidir. Rabbim hayırlara vesile kılsın ve hayırlı uğurlu olsun. İnşallah aksam güzel neticelerle ve güzel sonuçlarla yine milletimizle buluşmayı Rabbim bizlere nasip etsin." (İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.