HÜDA PAR'ın “Gençlik Haftası” etkinlikleri “Umut Sende” temasıyla başlıyor

​​HÜDA PAR Gençlik Politikaları Başkanı Hüseyin İmir," Gençlik Haftası" dolayısıyla Türkiye geneli bir dizi etkinlik düzenleyeceklerini açıkladı.

HÜDA PAR Gençlik Politikaları Başkanlığı tarafından 23-30 Ekim tarihleri arasında "Gençlik Haftası" kapsamında yapılacak etkinliklerle ilgili olarak HÜDA PAR Gençlik Politikaları Başkanı Hüseyin İmir, açıklamada bulundu.

Gençlik etkinliklerinin temasını bu yıl "Umut Sende" olarak belirlediklerinin aktaran İmir, “HÜDA PAR olarak gençlerin yaşadığı umutsuzluk halinin farkındayız ve umutsuzluğa sürüklenen gençlerin elinden tutmak için çağrıda bulunuyoruz. Yaşanan sorunlar ve problemler her ne kadar büyük olursa olsun, bu umudu büyütecek, bizleri kadim medeniyet geleneğimizden aldığımız mirasla geleceğe taşıyacak ve umudu ilmek ilmek bu memleketin damarlarına işleyeceğiz. Umudun kaynağını bir kez daha size hatırlatmak adına her yıl Ekim ayının son haftası düzenlediğimiz Gençlik Haftası etkinliklerinin temasını bu yıl #UmutSende olarak belirledik.” dedi.

İmir, şöyle devam etti:

“Karamsarlık ve umutsuzluk girdabına sürüklenen gençliğe çağrıda bulunuyoruz: Gelin hep beraber elverişli bir zemin ve sağlıklı ortamlar oluşturalım. Unutma! Maddi ve manevi anlamda seni gözeten yarınların inşası için umut sende. Adil ve hür yarınların inşası için umut sende. Medeniyet değerlerimizin ihyası için umut sende. Geçmişinden aldığın mirası bugüne taşıyacak olan umut sende. Ahlak ve maneviyat temelli bir toplumun inşası için umut sende. Yapıcı, ilkeli ve dürüst bir toplumun inşası için umut sende. İşsizliğin son bulup istihdamın öncelenmesi için umut sende. Nepotizmin değil ehliyet ve liyakatin esas alındığı bir devlet anlayışı için umut sende. Menfaatin değil adaletin esas alındığı bir anlayış için umut sende diyoruz."

Etkinliklerin startını Bingöl’den vereceklerini belirten İmir, “Bu duygu ve düşüncelerle 23 Ekim Pazar günü saat 10.00-17.00'de Bingöl Saklıbahçe alanında yapılacak olan etkinliğimize sizleri bekliyoruz. Birbirinden güzel etkinliklerin ve yarışmaların yapılacağı, birbirinden güzel birçok ilahi ve ezginin seslendirileceği ve değerli konuşmaların yapılacağı etkinliğimize sizleri bekliyoruz.” çağrısında bulundu. (İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler