Hür Aday Yapıcıoğlu’ndan Bismil’de esnaf ziyareti video

Hür Aday Yapıcıoğlu’ndan Bismil’de esnaf ziyareti video

HÜDA PAR’ın desteklediği bağımsız milletvekili adaylarından Hür Aday Zekeriya Yapıcıoğlu, Bismil’de taziye ve esnaf ziyaretinde bulundu.

HÜDA PAR’ın desteklediği bağımsız milletvekili adaylarından Hür Aday Zekeriya Yapıcıoğlu, Diyarbakır’ın Bismil ilçesinde taziye ve esnaf ziyaretinde bulundu.

Yapıcıoğlu ve beraberinde kabalalık bir heyetle, Bismil ilçesinde 2 ayrı taziye ziyaretinde bulundu. HÜDA PAR Bismil ilçe başkan yardımcısı Yusuf Akgül’ün vefat eden ablası Nuriye Güneş’in ve Yusuf Sancar’ın yakınlarına taziye ziyaretinde bulunan Yapıcıoğlu, Abdulsamet Yalçın’ın Kur’an-ı Kerim tilavetini dinledi taziye sahiplerine başsağlığı diledi.

Taziyeden ayrılan Yapıcıoğlu ve beraberindeki heyet, Bismil merkezde bulunan esnafı ziyaret ederek sorunlarını dinledi.

Bismil esnafının yoğun olarak bulunduğu Özgürlük Bulvarı caddesindeki esnafla birer birer tokalaşan Yapıcıoğlu ve beraberindeki heyet esnafların sorunlarını dinleyerek bir süre sohbet etti.

Ziyaretleri sırasında yolda karşılaştıkları çocuklarla da ilgilenen Yapıcıoğlu, engelli vatandaşlar ile özel ilgilendi ve sorunlarını dinledi.

Esnaf ziyareti kapsamında Bismil Haber Gazetesi’ni de ziyaret eden Yapıcıoğlu, gazetenin genel müdürü Musa Çelebi ile bir müddet sohbet etti.

Karşılıklı dilek ve temennilerle ziyaretlerini devam ettiren Yapıcıoğlu, öğlen namazını camide cemaatle kıldıktan sonra cami cemaatiyle tokalaştı.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.