Hür Gençlik Aksaraylı vatandaşlara maske dağıttı

Hür Gençlik Aksaraylı vatandaşlara maske dağıttı

HÜDA PAR Aksaray İl Gençlik Kolları Başkanlığı (Hür Gençlik Aksaray), 15 Temmuz Milli İrade Meydanında vatandaşlara maske dağıtımında bulundu.

Coronavirus vakalarının arttığı son dönemde Hür Gençlik Aksaray, 15 Temmuz Milli İrade Meydanında vatandaşlara maske dağıtımında bulunarak maske, mesafe ve hijyen kurallarına uyma noktasında Aksaraylı vatandaşlara hatırlatmalarda bulundu.

HÜDA PAR Aksaray İl Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Ata Bozkurt, düzenledikleri etkinlik hakkında açıklamalarda bulundu. Vaka sayılarının son dönemde arttığına dikkati çeken Bozkurt, "Açtığımız stantta maske dağıtarak, Aksaraylı hemşerilerimize tedbirlere uyma noktasında yeniden hatırlatmalarda bulunmak istedik." dedi.

Maskeleri hijyen kurallarına uyarak dağıtıma hazır duruma getirmek için azami dikkat gösterdiklerini aktaran Bozkurt, "İl Gençlik Kolları teşkilatımız ile titiz bir çalışma ortaya koymaya gayret ettik. Hazırladığımız maskelerimizi eldivenlerle paketledik. Her bir paketi, bir ailenin ihtiyacını karşılayacak şekilde hazırladık. Hazırladığımız paketlerin içine iki yetişkin maskesi, iki çocuk maskesi ve partimizin hedeflerini içeren tanıtıcı bir broşür yerleştirdik." ifadelerini kullandı.

Aksaraylı vatandaşların maskelere yoğun bir ilgi gösterdiğini söyleyen Bozkurt, ilerleyen günlerde yeniden maske dağıtımında bulunmayı düşündüklerini aktardı.

Son olarak İl Gençlik Kolları Teşkilatında bulunan gençlere teşekkür eden HÜDA PAR Aksaray İl Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Ata Bozkurt, "Aksaraylı hemşehrilerimiz maskelere yoğun bir ilgi gösterdi. İlerleyen günlerde yeniden maske dağıtımında bulunmayı düşünüyoruz. Bütün vatandaşlarımızı tedbirlere uymaya davet ediyoruz. Koronavirüs sebebiyle hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet diliyoruz, yoğun bakımda hastalıkla mücadele eden bütün hastalarımıza Allah'tan şifa diliyoruz." ifadelerini kullandı.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.