Hür Gençlik Diyarbakır İl Başkanı İleri'den 4 dilde Kudüs mitingine davet

Hür Gençlik Diyarbakır İl Başkanı İleri'den 4 dilde Kudüs mitingine davet

HÜDA PAR Diyarbakır İl Gençlik Kolları Başkanı Mücahit İleri, Peygamber Sevdalıları ve Mustazaflar Cemiyeti tarafından yarın İstasyon Meydanında düzenlenecek "Kudüs Bizimdir" mitingine gençleri 4 dilde davet etti.

Küresel haydut ABD Başkanı terörist Trump'ın, Kudüs'ü işgalci siyonistlerin himayesine verme planına karşı tepkiler devam ederken, bu şer planını tanımayan Müslümanların, yapılacak mitinglere katılım çağrıları da hız kesmeden devam ediyor.

HÜDA PAR'ın destek verdiği Peygamber Sevdalıları Vakfı ve Mustazaflar Cemiyeti tarafından yarın İstasyon Meydanında düzenlenecek "Kudüs Bizimdir" mitingine gençleri davet eden HÜDA PAR Diyarbakır İl Gençlik Kolları Başkanı Mücahit İleri, gençleri Türkçe, Kürtçe [Kurmancî ve Zazakî], Arapça ve İngilizce davet etti.

İleri, "İşgalci siyonist çetesi ve uşağı ABD tarafından yapılan işgal projesini tanımıyoruz. Kudüs'ün necis ellerle kirletilmesine asla razı olmayacağız. Kudüs dünyadaki tüm Müslümanların ortak sevdasıdır. Kudüs onurumuzdur." dedi.

"Kudüs Bizimdir, Kuds Ya Me Ye, Kudüs Ê Mawo, El Quds'u Lena, Quds İs Ours"

Tüm yürekli gençleri mitinge davet eden İleri, "Hür Gençlik Diyarbakır olarak kalbi Kudüs'le birlikte atan hür yürekli gençleri Kudüs'e sahip çıkmak ve Kudüs için tek yürek olma adına yarın 13.30'da İstasyon Meydanında yapılacak Kudüs Bizin mitingine davet ediyoruz. Kudüs Bizimdir, Kudüs Ya Me Ye, Kuds Ê Mawo, El Quds'u Lena, Quds İs Ours." şeklinde konuştu.

İLKHA


Hür Gençlik Diyarbakır İl Başkanı İleri'den 4 dilde Kudüs mitingine davet

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.