Hüseyin İken Hüseyn`i Katletti

Hüseyin İken Hüseyn`i Katletti

Katil zanlılarının yakalanması, hukuk önüne çıkarılmaları bir yana zanlıların yayınlanan isimlerine bakıldığında bir nokta dikkat çekiyor. İşte o dikkat çeken ayrıntı...

 HAMZA YILMAZ / DOĞRUHABER

Bağlar`da İskan evler semtinde fakirlere Kurban eti dağıtırken barbarca katledilen 16 yaşındaki Yasin Börü, Riyad Güneş, Hüseyin Dakak ve Hasan Gökgöz`ün katil zanlıları geçtiğimiz günlerde yakalandı.

Savcılığın 16 kişi dediği zanlılar için PKK’nin yayın organı DİHA 24 kişinin yakalandığını duyurdu.

Katil zanlılarının yakalanması, hukuk önüne çıkarılmaları bir yana zanlıların yayınlanan isimlerine bakıldığında bir nokta dikkat çekiyor.

DİHA’nın yayınladığı zanlılarının bazılarının ismi Hüseyin (Okçu) , Mahmut (Sert), Ahmet (Biçici), Hasan (Okçu) vesaire. Katledilenler de Hasan (Gökgöz), Hüseyin (Dakak), Yasin (Börü) ve Riyad (Güneş).

Katledenler ve katledilenler öyle isimler taşıyorlar ki her biri İslam Peygamberinin ve İslam kahramanlarının isimleri.

Bu durum esasında bölge halkının İslami değerlere ne kadar önem verdiğini, bu değerlere ne kadar sahip çıktığını gösteriyor.

Katil zanlılarının isimlerine ve işledikleri cinayete bakıldığında insanın aklına ister istemez, “Bu insanlar nasıl oldu da bu hale geldiler, bir insanın başını taşla ezebilecek kadar canileştiler?“ sorusu takılıyor.

GENÇLERİN GENETİK KODLARIYLA OYNADILAR

Burada dikkat edilmesi gereken en önemli ayrıntılardan biri de şu:

Peygamber Efendimiz “Çocuklarınıza Güzel isimler verin” buyurmuştur.

Çünkü güzel isim çocuk için bir vizyon ve bir misyondur.

Yakalanan zanlılara “Hasan, Hüseyin, Ahmet ve Mahmut” isimlerini veren babalar belli ki çocuklarına bu isimlerin şahsında islami bir kimliği layık görmüşler.

Ancak gelin görün ki bu isim sahipleri çok farklı bir mecraya sürüklenerek korkunç bir cinayete isimlerini karıştırdılar.

Bu da onların genetik kodları ile nasıl oynandığının bir delilidir.

Öyle bir oyun ki babanın çocuğuna koyduğu vizyonu bozacak kadar etkili bir oyun.

Herkesin buna dikkat etmesi gerekiyor.

İşte Marksist bir yapıya sahip olan PKK, yıllardır bölgede yapmış olduğu çalışmayla bırakın Kürtlerin hakkını savunmak tam tersine Kürtlerin bir kısmını insanlıktan uzaklaştırıp hem azılı birer İslam düşmanı hem de insan düşmanı seri katillere dönüştürdü.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.