Huzuru bozmaya niyetlenenlere müsaade etmeyeceğiz

Huzuru bozmaya niyetlenenlere müsaade etmeyeceğiz

Muş'ta "Halk Buluşması" programına katılan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, huzuru bozmaya niyetlenenlere müsaade etmeyeceklerini söyledi.

Muş'ta katıldığı "Halk Buluşması" programında konuşan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, "Huzuru bozmaya niyetlenenlere müsaade etmeyeceğiz." dedi.

Huzuru bozmaya niyetlenenlere müsaade etmeyeceklerini belirten Oktay, "Kardeşliğimize gölge düşüremeyecekler. Buradaki kardeşlik manzarası tüm Türkiye'ye örnek olacak. Muş'un desteği bizimle olduğu sürece Allah'ın izniyle bizi ne PKK ne FETÖ ne de bilmem ne kimse durduramaz. Kimse yolumuzdan bizi döndüremez. 'İnlerine gireriz.' dedik, girdik. 'Hepsini açtıkları çukurlara gömeriz.' dedik, gömdük. Bugün yine çukur açıyorlarmış, açsınlar. Bizi zahmetten kurtarırlar. Açtıkları çukurlara onları yine gömeriz. Bu konuda Cumhurbaşkanımızın kararını tam olduğunu zaten biliyorsunuz. Anadolu'nun her karış toprağını teröristlerden temizliyoruz, temizlemeye de devam edeceğiz. Bu yolda birlik ve beraberlik içinde el ele, omuz omuza yürümeye devam edeceğiz." şeklinde konuştu.

Muş'un sorunlarını ve Muşlunun isteklerini bildiklerini belirten Oktay, "Alparslan II Barajı İçme Suyu Tesisi ve İsale Hattı ile Muş'u besleyecek suyu vatandaşlarımızla kavuşturacağız. Önemli oranda doğal gaz hatlarını tamamladık ve Muş'ta doğal gaz hattı olmayan mahalle bırakmayacağız. Yine bütün mahallelerde elektrik ve telekom hatlarını yer altına alarak kapasitelerini genişletmek için çalışacağız. Muş Organize Sanayi Bölgesinin tüm parsellerini aktif hale gelmesini sağlayarak bölgede istihdamı daha da artırmak için var gücümüzle çalışacak, teşviklerimizi sürdüreceğiz." ifadelerini kullandı.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler