İftira yarışı: Anası ve oğlu

İftira yarışı: Anası ve oğlu

Hatip Dicle gibi en yetkili ağızları “HÜDA PAR’ın IŞİD’le bir alakası yok” demesine rağmen kimileri yine de salyalarını akıtarak aynı yalanları servis etmeye devam ettiler.

Kobani olayları bahane edilerek içlerindeki İslam düşmanlığını kusan PKK-HDP çetesi, alanda vahşi cinayetlere, yağma ve hırsızlıklara tevessül ettiği gibi, yalan ve iftirada da sınır tanımadan dezenformasyona başvurdu.

Hatip Dicle gibi en yetkili ağızları “HÜDA PAR’ın IŞİD’le bir alakası yok” demesine rağmen kimileri yine de salyalarını akıtarak aynı yalanları servis etmeye devam ettiler.

Ülkücülükten, İslamcılığa oradan da başörtüsüne hakaret eden Levent Tüzel gibi Marksistlerle dirsek temasına geçen “Başörtüsü mağduru” Hüda Kaya da iftira korosuna katıldı. Güya saldıran HÜDA PAR’mış, sakallıdır diye kimse öldürülmemiş, Kur’anlar yakılmamış, vahşi cinayetler işlenmemiş… Daha da ileri gidiyor Hüda Kaya ve diyor ki: “Ben dâhil HDP yöneticileri olayları yatıştırmak için çaba harcarken HÜDA PAR yöneticileri halkı kışkırtma yoluna gidiyordu.”

“İnsaf” demiyorum, çünkü bu bayan uzun zamandır o kelimeyi sözlüğünden çıkarmış.

Oğlu yüzünden PKK’ye katıldığı iddia edilen bu kadının, ilginçtir, en azından PKK’nin saldırganlığı konusunda oğlu ondan daha adilmiş. Tabii sadece bu konuda.

M. Cihad adındaki oğlundan söz ediyorum.

İftirada annesinden geri kalmıyor. Şu sözlerine bakar mısınız?

“Kürt Hizbullah’ının, HÜDA PAR’ın katliamcı, dayatmacı, zorba, baskıcı zihniyet açısından IŞİD’den aşağı kalır bir yanı olmasa bile IŞİD’le bir alakası, dayanışması, ilişkisi, ortaklığı yoktur. Elbette birçoğu IŞİD’in YPG’ye yani dolaylı olarak PKK’ye verdiği zarardan memnundur, zira hayata yaklaşımlarının temelinde PKK düşmanlığı vardır, varlık sebepleri budur denilebilir.” “Kürt Hizbullah’ının, HÜDA PAR’ın katliamcı, dayatmacı, zorba, baskıcı zihniyet açısından IŞİD’den aşağı kalır bir yanı olmasa bile”

Behey insafsız! Bir tek katliam örneği ver Allah’tan korkmaz! PKK’nin işlediği ve reddetmediği yüzlerce katliam varken, kundaktaki bebekleri bile katletmişken ve sen Allah’tan korkmadan PKK’yi savunuyorken, başkasına mesnetsiz iftiranın hesabını hiç mi düşünmüyorsun? “Hayata yaklaşımlarının temelinde PKK düşmanlığı vardır, varlık sebepleri budur denilebilir.” Hizbullah saldırmadı, saldırıya uğradı, HÜDA PAR saldırmadı, saldırıya uğradı…

Ortada böyle bir gerçek varken ve PKK, kendisine muhalif Kürt sol hareketleri bile cinayet ve tehditlerle tasfiye etmişken, sen bu iddiayı neye dayandırıyorsun? Hüda Kaya ve oğlu M. Cihad bu durumda. Maalesef iftirada yarışıyorlar. Ne vahşi cinayetler ne yağmalanan değerler onları ilgilendirmiyor.

PKK’nin düşman gördüklerine PKK’den daha fazla düşmanlık yapıyorlar.

Bir arkadaşın dediği gibi “Sizinle mi uğraşacağız, ananı da al nereye gidiyorsan git!” diyeceğim; ama “la havle çekiyorum”.

Sizi Allah’a havale etmek en iyisi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.