İhanet yarışı sınır tanımıyor: Siyonist işgal rejimi Dubai'de okul açacak

İhanet yarışı sınır tanımıyor: Siyonist işgal rejimi Dubai'de okul açacak

Siyonist işgal rejimi ile bazı Arap rejimleri arasında imzalanan ve tarihe "ihanet anlaşmaları" olarak geçen sözde normalleşme anlaşmalarının ardından, Arap rejimleri gün geçtikçe ihanetlerine yenilerini ekliyor.

Siyonist işgal rejimi ile Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) arasında ilişkilerin sözde normalleştirilmesinin ardından önümüzdeki yıl Dubai'de işgal rejimine ait ilk okulun açılacağı belirtildi.

Filistin Enformasyon Merkezi resmî sitesinde yer alan habere göre, işgal rejimine ait sözde Eğitim Bakanlığı tarafından yapılan açıklamaya göre, söz konusu okulun açılması, normalleşme anlaşmasının ardından BAE'deki siyonistlerin statüsünü güçlendirme çabası çerçevesinde gerçekleştiriliyor.

Açıklamaya göre, BAE’de, Yahudilerin sayısının artması beklentileri gölgesinde okula 200 öğrencinin kaydolmasının beklendiği belirtiliyor.

Bu proje, siyonist öğretiyi dünyaya yaymak için Diaspora İşleri Bakanlığı adına çalışan United Örgütü aracılığıyla uygulanacak.

BAE'deki Yahudi azınlığın sayısı bin kişi olup, normalleşme anlaşmalarının yapılmasının ardından önümüzdeki yıllarda sayının daha da artacağı tahmin ediliyor.

Siyonist işgal rejimi, BAE ve Bahreyn arasında ilişkilerin sözde tamamen normalleştirilmesine yönelik "İbrahim Anlaşmaları" 15 Eylül tarihinde Beyaz Saray’da imzalanmıştı. 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler