İHH Adıyaman şubesinden Ali Erbaş'a destek açıklaması

İHH Adıyaman şubesinden Ali Erbaş'a destek açıklaması

​Cinsel sapkınlığa sahip çıkan İHD'nin, Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş hakkında yaptığı suç duyurusuna karşı birçok kesimden Erbaş'a destekler gelmeye devam ediyor.

İHH Adıyaman Şube Başkanı Mahmut İzci, yaptığı açıklamayla Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş'a sahip çıktığını ve sapkın zihniyetlere artık "dur" demenin zamanın geldiğini belirtti.

"Eşcinselliği savunanları istemiyoruz"

Eşcinselliği savunan sapkın düşünceleri İslam beldelerinde istemediklerini belirten İzci, "Artık bu zihniyete sahip olanlara ve arkasında olan Ermeni, Sabetayist ve benzeri anlayıştakilere 'dur' demenin vakti geldi de geçiyor. İslam topraklarında zina, eşcinsellik ve benzeri fikirleri savunan ve İslam'a aykırı anlayışları savunanları istemiyoruz." dedi.

Yüzbinlerce insanın eşcinsellik neticesinde ortaya çıkan virüsten etkilendiğini belirten İzci, "Yılda yüzbinlerce insan gayri meşru ve nikahsız hayatın İslami literatürdeki ismi zina olan bu büyük haramın sebep olduğu HİV virüsüne maruz kalıyor. Geliniz bu tür kötülüklerden insanları korumak için Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş'ın eşcinsel sapkınlığa karşı yapmış olduğu açıklama neticesinde bir kısım baroların ve sivil toplum örgütlerinin kasıtlı saldırılarına ilişkin Diyanet İşleri Başkanı'mızın yanında olduğumuzu belirtelim." şeklinde konuştu.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.