IHH Ağrı Ramazan'da salgın yaralarını sarıyor

IHH Ağrı Ramazan'da salgın yaralarını sarıyor

Ağrı IHH İnsani Yardım Derneği, Ramazan ayı dolayısıyla virüsün hayatı etkileyen zorlu şartlarını hafifletmek için ihtiyaç sahipleri ve yetimlerin yüzünü güldürmeye devam ediyor.

Her yıl olduğu gibi bu yılda ihtiyaç sahipleri ve yetim aileleri unutmayan IHH Ağrı, dünyayı ve ülkemizi etkisi alan Coronavirus'un, hayatı etkileyen zorlu şartlarını hafifletmek için ailelere gerekli yardımları ulaştırmaya başladı.

IHH Ağrı Temsilciliği Ramazan ayı çalışmaları kapsamında IHH Genel Merkezi ve hayırseverlerin destekleri ile bu yıl il genelindeki ihtiyaç sahipleri ve yetim ailelere 3 bin koli Ramazan kumanyası ve maske dağıtmayı hedefliyor.

"Ramazanda Umut Var" sloganıyla çalışmalarına başlayan Ağrı İnsani Yardım Derneği (IHH), çalışmalar yapılması için her mahalleye bir yönetici atayarak yardım kolilerini ihtiyaç sahibi ailelere teslim ediyor.

Ağrı'da yapılan Ramazan yardım çalışmalarıyla ilgili bilgi veren Ağrı İnsani Yardım Derneği Başkanı Kerem Engin, bu Ramazan'da da yetim aileler ve ihtiyaç sahiplerini yalnız bırakmamak için IHH Ağrı olarak çalışmalara devam ettiklerini söyledi.

Engin, "Ülkemiz ve dünyanın farklı coğrafyalarında yaşayan ihtiyaç sahipleri zor günler geçiriyor. Milyonlarca kişi Ramazan'da yeniden hatırlanmanın umudunu taşıyor. 29 yıldır olduğu gibi bu Ramazan da ihtiyaç sahiplerine, hatırlanmayı bekleyen kimsesizlere ve sıkıntıya düşmüş çaresizlere umut olmak için çalışacağız. Biliyoruz ki; iyilik paylaşıldıkça umut var olmaya devam edecek. IHH Ağrı olarak geçen yıl ramazan ayında 2 bin aileye ulaşmıştık. İnşallah bu yıl Ramazan ayında da ilimiz ve ilçelerimizde 3 binden fazla yetim ve ihtiyaç sahibi ailemize ulaşacağız. Ramazan gıda kolileri, zekat, fitre dağıtımı ve bayramda çocuk giyimi ile kardeşlerimizin yanında olmaya devam edeceğiz. Bir Ramazan gıda paketinin bedeli 175 TL'dir. Bu bayramda da hayırseverler, ister ilimizde isterse dünyanın birçok yerindeki yetim bir çocuğa 150 TL karşılığında bayramlık kıyafet hediye edebilecekler." şeklinde konuştu. 


IHH Ağrı Ramazan'da salgın yaralarını sarıyor

IHH Ağrı Ramazan'da salgın yaralarını sarıyor

IHH Ağrı Ramazan'da salgın yaralarını sarıyor

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.