​İHH Batman'da yüzlerce yetime kışlık giyim yardımı

​İHH Batman'da yüzlerce yetime kışlık giyim yardımı

​İHH Batman Şubesi tarafında sosyal etkinlikler kapsamında 415 yetim çocuğa kışlık mont yardımında bulundu.

İnsani Yardım Derneği (İHH) sosyal etkinlikler kapsamında Batman'da 450 yetim çocuğa kışlık mont yardımı yaptı.

Yardımlar dernek binasında İHH İl Şube Başkanı Hüseyin Şansi ve üyeleri tarafından verilerek yetimlerin yüzünü güldürdü.

Batman İHH olarak her zaman olduğu gibi bu kışta mazlumların ve yetimlerimizin yanında olmaya devam ettiklerini belirten Hüseyin Şansi, "yetim gülerse dünya güler" ifadesini kullandı.

Batman'da 450 yetim çocuğa kışlık kıyafet yardımında bulunduklarını söyleyen Şansi, "İHH insani yardım vakfı dünyanın değişik bölgelerinde, kriz bölgelerinde, yetimlerin, mazlumların ve mağdurların olduğu bölgelerde nerede bir ihtiyaç sahibi varsa oraya koşmaktadır. Bugün biz Batman'da 450 yetim çocuğumuza kışlık kıyafet dağıttık. Dernek binasında hazırladığımız kışlık elbiseleri aileleri çağırarak teslim ettik. Batman İHH olarak biz burada düzenli olarak 455 yetim ailemize nakdi yardım yapıyoruz. Aynı zamanda okullar açılınca kırtasiye ihtiyaçlarını karşılamaya çalışıyoruz. Ayrıca kendi yetim listelerimizi farklı kurum ve kuruluşlarla da paylaşıp oradaki yardımlardan da faydalanmalarını sağlıyoruz." dedi.

Yetim çocuğuna kışlık kıyafet alan Sadiye Ötmen, kışlık yarımında bulunduklarını ve her zaman düzenli yardım yaptıklarını söyledi.

İLKHA



















HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler