İHH konutlarında başlatılan çalışmalar yerinde incelendi

İHH konutlarında başlatılan çalışmalar yerinde incelendi

VASKİ Genel Müdür Vekili Emrah Çayırlı, İHH konutlarında başlatılan çalışmaları yerinde inceledi.

Van Su ve Kanalizasyon İdaresi VASKİ, sürdürdüğü çalışmalarda uzun vadeli çözümleri dikkate alarak altyapı projelerini gerçekleştiriyor.

Tasarrufa yönelik sıkı tedbirlerini devam ettiren VASKİ, mahallelerde yaptığı hizmetlerde halkın beklentilerine cevap veriyor.

VASKİ Genel Müdür Vekili Emrah Çayırlı da devam eden projeleri yerinde inceleyerek yetkililerden bilgiler aldı. Edremit İHH TOKİ Konutlarında devam eden altyapı çalışmalarını yerinde gören Çayırlı,  proje üzerinde teknik heyetle detaylı incelemelerde bulundu. Halen devam etmekte olan çalışmaların mevsim koşulları elverdiği sürece kesintisiz devam edeceğini belirten Çayırlı, "Altyapıda bu yıl büyük bir hamle gerçekleştirdik. Uzun vadeli kesin çözümler için uğraşıyoruz. Halkın menfaatlerini gözeterek, çalışmalarımızı ileriye dönük yapıyoruz. Ekiplerimiz yaz kış aynı tempoda kararlılıkla çalışıyorlar. Onların büyük emekleri var, tebrik ediyorum.” dedi.

İncelemelere Plan Proje ve Yatırım İnşaat Dairesi Başkanı Harun Şahin, Özel Kalem Müdürü Mustafa Numan Özdağ ile teknik heyet katıldı.

İLKHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.