IHO-EBRAR Adıyaman'da kurban eti dağıttı

IHO-EBRAR Adıyaman'da kurban eti dağıttı

Uluslararası yardım kuruluşu IHO-EBRAR, Adıyaman'da onlarca aileye kurban eti ulaştırdı.

Hayırseverler tarafından bağışlanan kurbanları vekâlet yoluyla Adıyaman'a gönderen IHO-EBRAR Adıyaman'daki gönüllüleri yardımıyla kesilen kurbanları ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırdı.

Bayramın üçüncü gününde IHO-EBRAR göllüleri tarafından kesilen kurbanlar parçalandıktan sonra ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere poşetlendi. Poşetlenen kurban etleri IHO-EBRAR gönüllüleri tarafından kapı kapı dolaşılarak dağıtıldı.

Onlarca aileye kurban eti ulaştırdıklarını söyleyen IHO-EBRAR gönüllüsü Adurrezzak Demir, "IHO-EBRAR tarafından memleketimize gönderilen kurbanları itinayla keserek ihtiyaç sahiplerine ulaştırdık. Bizler Allah rızası için ihtiyaç sahibi ailelere senede bir defa da olsa et ulaşmasını sağlamak için gayret ettik. Rabbim, kurbanlarını bağışlayan hayırseverlerden, IHO-EBRAR ve gönüllüsü kardeşlerimizden razı olsun." dedi.

"Amacımız Allah rızasına nail olmak"

IHO-EBRAR tarafından gönderilen kurbanların kesim ve dağıtım işleriyle uğraşan IHO-EBRAR gönüllüsü Yusuf Özdaş ise, "Bizler yapılan tüm bu çalışmaların karşılığında sadece Allah rızasını gözetiyoruz.  Rabbim çalışmalarımızı katında makbul etsin. Kurban bağışı yapan hayırseverlerin de hayırlarını kabul etsin. Onlar fakir insanların sevinmelerine vesile oldu." ifadelerini kullandı.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler