IHO-EBRAR yüzlerce aileye gıda yardımı ulaştırmaya başladı

IHO-EBRAR yüzlerce aileye gıda yardımı ulaştırmaya başladı

​Uluslararası Yardım Kuruluşu IHO-EBRAR, ihtiyaç sahibi aileleri Beraat Kandili'nde de yalnız bırakmayarak yüzlerce aileye dağıtılmak üzere gıda yardım kolisi hazırladı.

Yurtiçi ve yurtdışında ihtiyaç sahibi ailelere yönelik çalışmalar yürüten Uluslararası Yardım Kuruluşu IHO-EBRAR, Beraat Kandili münasebetiyle yüzlerce ihtiyaç sahibi aileye temel gıda maddelerinden oluşan gıda kolilerini ulaştırmaya devam ediyor.

Yapılacak çalışmalar hakkında bilgi veren IHO-EBRAR Türkiye Temsilcisi Menduh Emek, dünyanın neresinde olursa olsun, rengi, dili, ırkı hiç fark etmeden ihtiyaç sahibi herkese yardım etmeye devam edeceklerini söyledi.

İçinde bulunduğumuz mübarek üç aylarda yardım çalışmalarına devam ettiklerini belirten Emek "Berat Kandili arifesinde yetim ve mağdur ailelerin gıda kolilerini hazırlamış durumdayız. Gerek Berat Kandili ve gerekse Ramazan Ayı için yüzlerce gıda kolisini ihtiyaç sahibi ailelere ulaştıracağız inşallah." diye konuştu.

Hayırseverlerin emanet ettiği gıda kolilerini ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırmak için seferber olduklarını ifade eden Emek "Bu mübarek gün ve gecelerde yetim ve mağdurların duasını almak için hayırseverlerimizin bize emanet ettiği gıda kolilerini yerlerine ulaştırmak için seferber olmuş durumdayız. Bu vesileyle tüm Müslümanların Berat Kandili'ni kutlar, Ramazan ayının hayır ve bereketinden nasiplenmeyi Allah'tan niyaz ederiz." dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.