İhtiyaç sahibi 10 bin aileye gıda paketi dağıtımına başlandı

İhtiyaç sahibi 10 bin aileye gıda paketi dağıtımına başlandı

Mardin'in Kızıltepe ilçesinde Vefa Sosyal Destek Grubu tarafından ramazan ayı dolayısıyla ihtiyaç sahibi aileler için hazırlanan 10 bin gıda paketinin dağıtımına başlandı.

Kızıltepe Organize Sanayi Bölgesi'nde bir depodan araçlara yüklenen ve her biri yaklaşık 35 kilogram olan yardım paketleri, 24 ekiple ihtiyaç sahiplerine dağıtılmaya başlandı.

Konuya ilişkin açıklama yapan Kızıltepe Kaymakamı Hüseyin Çam, ramazan ayında tam kapanma sürecinde vatandaşların ihtiyaçlarını gidermek için çalıştıklarını belirtti.  

Çam, “156 gönüllü çalışanımız ve 24 aracımızla ilçemizdeki ihtiyaç sahiplerine gıda yardımlarını ulaştırıyoruz. Kızıltepe Vefa Sosyal Destek Grubu ile yardımları tek bir çatı altında toplayarak, kaymakamlık, belediye ve diğer yardımcı kuruluşlar tarafından dağıtılacak yardımların ihtiyaç sahiplerinin eline en iyi şekilde geçmesini sağlıyoruz. Kısıtlamadan dolayı sokağa çıkamayan vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını giderebilmek bağlamında 7 gün yirmi dört saat çalışmalarımıza devam ediyoruz.” dedi.

“İnsanlık olarak zor günlerden geçiyoruz.” diyen Çam, “Bu salgın bizleri her noktada zorlamaktadır. Biz de hem devletimizin imkanlarını hem de hayırsever vatandaşlarımızın imkanlarını bir araya getirerek ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını giderme noktasında çalışıyoruz. Kızıltepe Vefa Sosyal Destek Grubu’nda çalışan tüm arkadaşlarımıza canı gönülden teşekkür ediyorum.” diye konuştu. 


İhtiyaç sahibi 10 bin aileye gıda paketi dağıtımına başlandı

İhtiyaç sahibi 10 bin aileye gıda paketi dağıtımına başlandı

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler