İki köyde menfez köprüler tamamlandı

İki köyde menfez köprüler tamamlandı

Bağlar Belediyesi, Karacadağ bölgesinde köylülerin talepleri üzerine başlattığı menfez köprü çalışmalarında iki köprüyü tamamladı.

Diyarbakır Bağlar Belediyesi, yağmur ve kar suları karşısında sel tehlikesi yaşayan Karacadağ bölgesindeki köylülerin talepleri üzerine başlattığı menfez köprü çalışmasını tamamlayarak iki köyü yeni köprülerine kavuşturdu.

Karacadağ bölgesinde 5 köyün ulaşımının sağlanmasına yönelik çalışma başlatan Bağlar Belediyesi, Buyuransu ve Buçuktepe köy yollarında menfez köprü çalışmalarını tamamlayarak ulaşıma açtı.

Yıllardır yaşadıkları ulaşım sorununun çözülmesinden dolayı memnuniyetlerini dile getiren köy sakinleri, Bağlar Belediyesine teşekkürlerini ilettiler.

"Bizim için verdiğimiz sözleri tutmak çok önemli"

Yapılan çalışmalara yönelik açıklamalarda bulunan Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, diğer köylerdeki köprülerin de kısa zamanda tamamlanacağını söyledi.

Beyoğlu, "Bizim için vatandaşlarımıza verdiğimiz sözleri yerine getirmek çok önemli. Sel riski olan ve her sene bu kâbusu yaşayan köylerimizin talebi üzerine bu sorunu çözme sözü vermiştik. İki köyümüzün menfez köprüleri tamamlandı, vatandaşlarımıza hayırlı olsun. Diğer köylerimizdeki çalışmalar da bitmek üzere. Bu sorunu inşallah kökten çözmüş olacağız." dedi.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.