İki Selin Yaşandığı Silvan'da Çalışma Yapılmamasına Tepki

İki Selin Yaşandığı Silvan'da Çalışma Yapılmamasına Tepki

Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde bayramın ikinci meydana gelen sel, bazı evleri su altında bırakırken, altyapısı yetersiz olan ilçede hala bir şeyler yapılmaması tepkilere neden oldu.

DİYARBAKIR - Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde bayramın ikinci günü etkili olan yağmur nedeniyle meydana gelen sel, bazı evleri su altında bırakırken, altyapısı yetersiz olan ilçede her şey olduğu gibi devam ediyor.

 

Selin ardından halen bir çalışma yapılmamasına tepki gösteren Feridun Mahallesi sakinlerinden Saliha Akan, selin ardından bir sefer caddenin yıkandığını belirterek, "Başka da gelmediler. Dilekçe vermemize rağmen cadde hala bozuk ve belediye gelip çöpleri dahi almıyor" dedi.

 

Mahalle esnafından Şirin Yavuz ise, işyerlerini selin neden olduğu çamurdan dolayı hala temiz tutamadıklarını ifade ederek, "Hayvanlar bile buradan geçemiyor. Biz esnafın bu çamurdan kurtulabilmemiz için bir an önce buranın altyapısının yapılmasını ve bir daha olabilecek selden zarar görmememiz için belediye ve yetkililerin bu konuda duyarlı olmasını istiyoruz" diye konuştu.

 

Hüseyin Taş ve Kerem isimli vatandaşlar da, belediyeden ve yetkililerden buranın derhal yapılmasını talep ederek, "Caddeler hala bozuk olduğundan arabalar bile gitmekte zorlanıyor. Vatandaşlar ve buradaki esnaf zor durumdadır. Kimse almadığından çöpler kapıların önünde birikmiş durumda" dedi. (Yusuf Batı - İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.