İlçe kaymakamı yol yapım çalışmasını inceledi

İlçe kaymakamı yol yapım çalışmasını inceledi

Şanlıurfa’nın Viranşehir Kaymakamı Belediye Başkan Vekili Ömer Dereci, kuyumcu esnafının yoğun olduğu Askerlik Şubesi Caddesi'nde yürütülen yol yapım çalışmasını yerinde inceledi.

Şanlıurfa’nın Viranşehir Kaymakamı Belediye Başkan Vekili Ömer Dereci, Büyükşehir Belediyesinin yaptığı çalışmalar hakkında ilçe Koordinatörü Salih Basık’tan bilgi alarak esnaf ve vatandaşlarımızın mağdur edilmemesi adına yürütülen çalışmaların bir an önce bitirilmesi için talimat verdi.

İncelemeler sırasında esnaf ve vatandaşlarla da sohbet etmeyi ihmal etmeyen İlçe Kaymakamı Ömer Dereci yaptığı açıklamada; Büyükşehir ve İlçe Belediyesi olarak tüm imkânlarını ilçe halkının hizmetine sunduklarını ifade etti. İnsan odaklı çalışıp ilk etapta aciliyet durumu olan alanlarda hizmet ağırlıklı çalışmalar yürütüldüğünü kaydeden Dereci, ilçe genelinde Büyükşehir ve İlçe Belediyemiz tarafından yürütülen çalışmaların bitirilmesi konusunda vatandaşlardan biraz daha sabır göstermelerini diledi.

Gerçekleştirilen yatırım ve hizmetlerin ilçe halkının hak ettiği hizmetler olduğunu vurgulayan Kaymakam Dereci, çalışmalarda emeği geçenlere teşekkür etti.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.