İluh 72 Spor Kulübü'nden Özperk'e ziyaret

İluh 72 Spor Kulübü'nden Özperk'e ziyaret

İluh 72 Spor Kulübü'nden bir heyet Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne yeni atanan Mehmet Şafi Özperk'e hayırlı olsun ziyareti yapıldı.

İluh 72 Spor Kulübü Başkanı Ferit Rüzgâr, kulüp yöneticilerinden Adnan Önder ile İluh 72 Spor Takım Teknik Direktörü Emrah İpek birlikte Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mehmet Şafi Özperk'i ziyaret etti.

Dindar bir neslin yetiştirmeye yönelik gençlerin ıslahının konuşulduğu ziyarette İluh 72 Spor Kulübü Başkanı Ferit Rüzgâr, ilde faaliyet gösteren gençlik merkeziyle ilgili Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünün çalışmaları hakkında bilgi aldı. Özperk ise bu konuda gösterdikleri hassasiyetlerden dolayı İluh 72 Spor Kulübü heyetine teşekkürlerini illetti.

Ziyaretin ardından açıklamalarda bulunan Rüzgâr, toplumun ıslahı gençliğin geleceği adına çalışmalarını devam ettiklerini söyledi.

Rüzgâr, "Takımımızı 2 yıl önce kurduk. İlk sene A takımla yetinip sahaya çıkıyorduk. 2018'de hem A takım hem de U17 ligini kurduk. Allah (Celle Celaluhu) imkân verdi minik takımlarımızı da oluşturduk. Her mahallede İluh 72 Spor Kulübü'nün minik takımlarını oluşturmuşuz." dedi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mehmet Şafi Özperk'e İluh 72 Spor Kulübü faaliyetlerini anlattıklarını belirten Rüzgâr, minik takımları, genç takımları ve A takımın durumu hakkında bilgi verdiklerini aktardı.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler