İnşallah halkımız 24 Haziran’da ‘Doğrusu HÜDA PAR’ diyecek

İnşallah halkımız 24 Haziran’da ‘Doğrusu HÜDA PAR’ diyecek

Doğubayazıt ilçe esnafını ziyaret ederek destek talebinde bulunan HÜDA PAR Ağrı milletvekili adayı Arvas, “İnşallah halkımız 24 Haziran’da ‘Doğrusu HÜDA PAR’ diyecek.” dedi.

HÜDA PAR Ağrı milletvekili adayı Cemal Arvas, HÜDA PAR Doğubayazıt İlçe Başkanı Adem Okci ile beraberindeki heyetle seçim çalışmaları kapsamında Doğubayazıt ilçe esnafını ziyaret ederek 24 Haziran seçimleri için desteklerini istedi.

Ziyarette yoğun ilgiyle karşılanan HÜDA PAR Ağrı milletvekili adayı Cemal Arvas, esnafla tek tek ilgilenip sohbet etti. Esnaf, milletvekili adayı Arvas’a yaşadıkları ekonomik sıkıntıları ve sorunlarını paylaştı.

Gün içerisinde yüzlerce esnafı ziyaret eden Arvas, Doğubayazıt’ta seçim çalışması yürüten diğer partilerin seçim bürolarını da ziyaret ederek çalışmalarında başarılar diledi.

Ziyaretlerinin ardından açıklamalarda bulunan Arvas, esnafın, HÜDA PAR'ı yakından takip ettiğini ve bunu da esnafın dile getirdiğini söyledi.

Ziyaret sırasında '24 Haziran 24 Fark' adlı broşürlerini dağıtıp, hedeflerini anlattıklarını aktaran Arvas, siyasette kutuplaşmanın olmaması gerektiğini, siyasi partilerin birbirlerinin rakipleri olduğunu ve bu minvalde de diğer siyasi partilerin seçim bürolarına giderek onlara da başarılar dilediklerini belirtti.

Esnafın yaşadığı sorunları kendilerinin de müşahede ettiğini vurgulayan Arvas, halkın kendilerine vereceği destek ile seslerinin daha kuvvetli çıkacağını kaydetti.

Doğubayazıtlı tek milletvekili adayı olduğunu belirten Arvas, “Seçim çalışmaları kapsamında esnafımızı ziyaret ettik, sorun ve sıkıntılarını dinledik. Destek talebinde bulunduk. Hiç şüphesiz Doğubayazıt’ın  sesi olması lazım. 120 bin nüfusluk bu kentte sadece HÜDA PAR’ın bir adayı var. O da şahsımdır. Esnafımıza, halkımıza da bunları belirttik. Zaten esnaf bunun farkında. Elhamdülillah partimize yoğun bir teveccüh var. İnşallah halkımız 24 Haziranda ‘Doğrusu HÜDA PAR’ diyecek.” diye konuştu.

“Halkımız inşallah her kesimin sesi olan HÜDA PAR’ı tercih edecektir”

Yapılan ziyaretler ile ilgili bilgi veren HÜDA PAR Doğubayazıt İlçe Başkanı Adem Okci ise sadece seçim döneminde değil seçimden önce de esnafı ziyaret ettiklerini söyledi.

HÜDA PAR’ın herkesin partisi olduğunu belirten Okci, “Biz HÜDA PAR olarak sadece seçimden seçime değil her özel gün ve haftalarda periyodik olarak esnafımızı ziyaret ediyoruz. Bugün de İnegöl, Güven, Meryemana, Emniyet caddeleri ve halk pazarı esnafımızı ziyaret ettik. Ziyaret ettiğimiz yaklaşık 300 esnafımıza '24 Haziran 24 Fark' adlı broşürlerini de takdim ettik. Tabi ki önümüzdeki günlerde gerçekleşecek seçim için destek talebinde de bulunduk. Halkımız zaten milletvekili adayımızı iyi tanıyorlar ve çok seviyorlar. İnşallah Doğubayazıt 24 Haziran’da herkesin, her kesimin sesi olan HÜDA PAR’ı tercih edecektir. Çünkü Doğrusu HÜDA PAR.” dedi. (Hamza Zeren-İLKHA)














 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler