İntihar eden iş adamı toprağa verildi

İntihar eden iş adamı toprağa verildi

Geçtiğimiz Salı günü intihar ederek hayatını kaybeden Bursalı ünlü iş adamı Hıdır Şaylı düzenlenen cenaze töreninin ardından Hamitler Mezarlığı’nda bulunan aile kabristanına defnedildi.

Geçtiğimiz Salı günü intihar ederek hayatını kaybeden Bursalı ünlü iş adamı Hıdır Şaylı (59) düzenlenen cenaze töreninin ardından Hamitler Mezarlığı’nda bulunan aile kabristanına defnedildi.

Türkiye’nin en büyük yerel marketler zinciri Şaypa’nın Yönetim Kurulu Başkanı Hıdır Şaylı, son yolculuğuna uğurlandı. Hıdır Şaylı, başta Bursa protokolü olmak üzere ailesi, çalışanları, sevenlerinin katılımıyla gerçekleştirilen cenaze töreninin ardından Hamitler Mezarlığı’nda bulunan aile kabristanına defnedildi.

Mihraplı Camii’nde düzenlenen cenaze törenine Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, BTSO Meclis Başkanı Remzi Topuk, Bursa Kent Konseyi Başkanı Hasan Çepni ve çok sayıda iş adamı katıldı.

Gerçekleştirilen cenaze töreninde konuşan Şaypa Ticari Operasyonlar Koordinatörü Can Özbay, Şaylı’nın uzun yıllardır şeker, tansiyon ve kalp rahatsızlıkları ile mücadele ettiğini ifade ederek, “Şaylı ailesinin ve şirketimizin kıymetli büyüğü, Yönetim Kurulu Başkanımız Hacı Hıdır Şaylı’yı kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Merhum Hıdır Şaylı, uzun yıllardır şeker, tansiyon ve kalp rahatsızlıkları ile mücadele ediyordu. Son zamanlardaki dayanılmaz ağrıları ve şeker seviyesindeki ani ve yüksek dalgalanmalar kendisini zorluyordu. Bu rahatsızlıkların istenmeyen bir hal alması da kendisinin vefatı sonucunu doğurmuştur. Cenab-ı Hak, Hıdır amcamıza rahmet eylesin, mekanı cennet olsun inşallah” şeklinde konuştu.

59 yaşındaki işadamı Hıdır Şaylı, önceki gün gece saatlerinde Nilüfer ilçesi İhsaniye Mahallesi Barbaros Caddesi'ndeki evinde, beylik tabancasıyla başına ateş etmek suretiyle intihar etmişti. (Zeki Aras –İLKHA) 








 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.