İpekyolu Belediyesi 60 yeni doğan bebek ziyaretinde bulundu

İpekyolu Belediyesi 60 yeni doğan bebek ziyaretinde bulundu

İpekyolu Belediyesi yeni doğan bebekler için uygulamaya koyduğu "Sevgiyle Büyütelim" proje ile 60 yeni bebek ziyaretinde bulundu.

Van İpekyolu Belediyesi’nin yeni doğan bebekler için uygulamaya koyduğu "Sevgiyle Büyütelim" projesi zorlu hava koşullarına rağmen 60 yeni doğan bebek ziyaretinde bulundu.

Bu doğrultuda ekipler bir hafta içerisinde, yoğun kar ve kış şartlarında Karpuzalan, Kavuncu, Irgatlı, Bostaniçi, Serhat, Halilağa ve Hatuniye mahallelerinde toplamda 60 yeni doğan bebeğe  "Sevgiyle Büyütelim" ziyaretinde bulundu.

Yeni doğan bebekleri olan ailelere desteği içeren "Sevgiyle Büyütelim" uygulaması çerçevesinde, ilçe sınırlarında doğan bebeklerimizin ailelerine İpekyolu Belediyesi Başkanı Cemil Öztürk’ün kişiye özel tebrik mesajı ve hediyesinin yanı sıra zıbın takımı, bebek bezi, şampuan, sabun, pudra, oyuncak, diş kaşıyıcı ve ıslak mendil gibi bebeklerin temel ihtiyaçlarını içeren bir hediye seti takdim edildi. Ayrıca, hediye setinin diğer bir önemli parçası da yeni doğmuş bebek ve anne sağlığına yönelik bilgiler içeren, uzmanlarca hazırlanmış broşürler dağıtıldı.

İLKHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.