İpekyolu Belediyesinden ödüllü deneme sınavı

İpekyolu Belediyesinden ödüllü deneme sınavı

Van İpekyolu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün, İpekyolu Belediyesi katkılarıyla yürüttüğü eğitime destek kapsamında ortaokul öğrencilerine ödüllü deneme sınavı yaptı.

İpekyolu Belediyesi tarafından düzenlenen ''Eğitime Destek'' programı kapsamında; ilkini gerçekleştirdiği ödüllü deneme sınavı projesinin ikinci ayağı dün tamamlandı ve cevap anahtarları açıklandı.

Projenin ikinci ayağı çerçevesinde dün saat 10.00’da ilçe bazındaki ilköğretim okullarında 5’inci, 6’ncı, 7’nci ve 8’inci sınıflara ödüllü deneme sınavı yapıldı.

Fevzi Çakmak İlköğretim Okulu'nda öğrencilerin sınav kitapçıklarını İpekyolu Belediye Başkanvekili Cemil Öztürk dağıtarak kendilerine başarılar diledi.

Ayrıca Öztürk, deneme sınavında her sınıf düzeyinde ilk 5’e giren öğrencilere tablet bilgisayar, ikinci 5’e giren öğrencilere ise bisiklet hediye edileceğinin müjdesini verdi.

Konuyla ilgili yapılan açıklamada, sınav sonrasında verilecek detaylı karneyle öğrencilerin eksik olduğu alanlar, öğrenci, sınıf ve okul bazında belirlenerek, İpekyolu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından sağlanacağı ve hafta sonu destekleme kursları, etütler ile giderileceği ifade edildi.

İLKHA





Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.