İpekyolu’nda meyve yüklü TIR devrildi

İpekyolu’nda meyve yüklü TIR devrildi

Cizre ilçesinde ipek yolu çevre yolunda meyve yüklü TIR, virajı alamayınca devrildi.

Cizre Devlet Hastanesinin karşısında bulunan kavşakta Nusaybin istikametinden Irak’a gitmekte olan TIR virajı alamayınca devrilmesi sonucu araçta bulunan meyveler etrafa dağıldı.

Nusaybin'den gelip, Irak'a gitmekte olan Mesut Güzel yönetimindeki 33 ARU 45 plakalı erik yüklü TIR, Şırnak'ın Cizre ilçesinde Cizre devlet Hastanesinin karşısındaki kavşakta virajı alamayınca devrildi. tır’da bulunan meyveler etrafa dağılırken, kazada ölen ya da yaralanan olmadı.

Mersin'den yüklediği erikleri Irak'a götürmek için yola çıktığını belirten sürücü Mesut Güzel, virajın çok keskin olduğunu belirterek, uluslararası bir karayolundaki virajların bu kadar keskin olmaması gerektiğini ifade etti.

Devlet hastanesinin karşısında buluna virajın çok keskin olduğunu belirten vatandaşlar da bu yolda sürekli kazaların meydana geldiğini ve bu kavşağın düzeltilmesini istediler.

Kasalara topladığı erikleri kiraladığı başka bir araca yükleyen sürücü Güzel, virajın keskin olmasından dolayı kaza yaptığını ileri sürerek, kaza nedeniyle maddi zararının büyük olduğunu söyledi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.  (İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.