İpekyolu'nda trafik kazaları: Bir ölü 10 yaralı

İpekyolu'nda trafik kazaları: Bir ölü 10 yaralı

Nusaybin-Cizre Karayolu'nda tarihi İpekyolu'nda aynı saatlerde bir TIR, ilaç taşıyan bir araç, öğrenci minibüsü ile ambulansın karıştığı trafik kazalarında bir kişi öldü, 10 kişi yaralandı.

Nusaybin-Cizre Karayolunda bir TIR, ilaç taşıyan bir araç, öğrenci minibüsü ile ambulansın karıştığı trafik kazalarında bir kişi öldü, 10 kişi yaralandı

Edinilen bilgilere göre, kaza Nusaybin'e bağlı Turgutlu köyü yakınlarında meydana geldi. Sürücüsünün isimleri öğrenilemeyen 21 BK 749 bir ilaç firmasına ait araç ile Cizre istikametine giden 54 SB 784 plakalı TIR, kafa kafaya çarpıştı.

Kazanın ardından savrulan ilaç firmasına ait araç, yol kenarında bekleyen 42 RN 063 plakalı öğrenci servisine çarptı. Kazada firmaya ait araçta bulunan sürücü hayatını kaybederken TIR sürücüsü ile Tülin Çelik, Betül Çelik, Furkan Çelik, Emine Aksöz, Hamza Aksöz, Azat Aksöz, Semanur Bartan, Yasemin Bartan ve Ali Duman isimli öğrenciler hafif şekilde yaralandı.

Yaralıyı taşıyan ambulans kaza yaptı

Kazanın ardından olay yerine ambulanslar sevk edildi. Yaralılardan birini kaza yerinden alarak Nusaybin Devlet Hastanesine götüren bir ambulans ise yoldaki bir tabelaya çarptı. Kazada ambulanstakiler hafif şekilde yaralandı.

Yaralıların tamamının Nusaybin Devlet Hastanesine kaldırıldığı ve tedavi altına alındığı belirtilirken kazalarla ilgili soruşturma başlatıldı. Nusaybin İlçe Milli Eğitim Müdürü Ümit Çetin ise yaralı öğrencileri hastanede ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Kazaların yol çalışmaları nedeniyle tek şeritten verilen yolun daralması sonucu meydana geldiği tahmin ediliyor. (İLKHA)




















 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.