İran: Filistin'i asla yalnız bırakmayacağız

İran: Filistin'i asla yalnız bırakmayacağız

İran Devrim Muhafızları Ordusu'na bağlı Kudüs Gücü Komutanı Tuğgeneral İsmail Kaani, "Üzerindeki baskılar ve kuşatmaya karşın, Filistin'i asla yalnız bırakmayacağız." dedi.

İran Devrim Muhafızları Ordusu'na bağlı Kudüs Gücü Komutanı Tuğgeneral İsmail Kaani, HAMAS'ın silahlı kanadı İzzeddin Kassam Tugayları'na bir mektup gönderdi.

Tuğgeneral Kaani, İzzeddin Kassam Tugayları Komutanı Muhammed ed-Dayf'a hitaben yazdığı mektupta, "Bendeniz kendi şahsım ve İslam Devrimi Rehberi'nin adına direniş gruplarının tüm komutanlarına ve askerlerine Kudüs'ün muzaffer olacağını belirtmek isterim. Sizler ahdinize sadık kaldınız ve işgalci düşmana korku, zillet ve hezimeti tattırdınız." ifadelerini kullandı.

"Kudüs'ün Kılıcı" operasyonuna işaret edilen mektupta Kaani "Bu operasyon, düşmanla mücadelede yeni bir sayfanın açılmasına neden oldu. Direnişiniz kan ve ateşle yazılmıştır. Artık düşman sert bir yanıt almadan Kudüs'ü izole edemez. İslam Devrimi Lideri Ayetullah Hamaney, düşmanın çöküşü için geri sayım başladığını ve bunun asla durmayacağını vurgulamıştır. Kudüs'ün Kılıcı, ümmetin dikkatini bir kez daha Kudüs'e ve kutsal mekânlara çekerek Filistin'in satışında rolü olanların kendilerinden başka kimseyi temsil etmediklerini ve ihanetlerinden pişman olacaklarını ispatladı. Direniş grupları da düşmanın zafiyetini ortaya çıkardı." ifadelerine yer verdi.

Tuğgeneral Kaani, mektubunda, "Üzerinizdeki baskılar arttıkça ve kuşatma yoğunlaştıkça Filistin'i asla yalnız bırakmayacağız." dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.