İran: Siyonist rejim hata yaparsa Tel Aviv ve Hayfa'yı yerle bir ederiz

İran: Siyonist rejim hata yaparsa Tel Aviv ve Hayfa'yı yerle bir ederiz

İran Savunma Bakanı Tuğgeneral Emir Hatemi, "Siyonist rejim, eğer hata yaparsa, Tel Aviv ve Hayfa'yı yerle bir ederiz" dedi.

Hatemi, siyonist rejim sözde Savunma Bakanı Benny Gantz'ın "İran'ın nükleer tesislerini vurmaya yönelik planlarını güncellediklerini" açıklamasının ardından, olası bir saldırı durumunda Tel Aviv ve Hayfa'nın vurulacağını söyledi.

Tuğgeneral Emir Hatemi, siyonist rejim yetkililerinin İran'a yönelik tehditlerine değinerek, "Bölgede hiç kimse siyonist rejimi istemiyor ve bu nedenle etraflarına duvar örmek zorunda kaldılar. Ayrıca, çaresizlik nedeniyle bazen İran'ı tehdit ediyorlar. Eğer hata yaparlarsa, Tel Aviv ve Hayfa'yı yerle bir ederiz" ifadelerine yer verdi.

Siyonist rejim sözde Genelkurmay Başkanı Aviv Kochavi, 27 Ocak'ta yaptığı bir konuşmada, İran'ın nükleer programını önlemek için orduya yeni operasyonel planlar hazırlanması talimatı verdiğini belirtmişti.

Siyonist rejim sözde Savunma Bakanı Benny Gantz da 5 Mart'ta yaptığı açıklamada, ordunun, İran'ın nükleer tesislerini vurmaya yönelik planlarını güncellediğini duyurmuştu. 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler