İran: Son yaşadıkları siyonistlerin akıllarını başlarına toplayacaktır

İran: Son yaşadıkları siyonistlerin akıllarını başlarına toplayacaktır

İran Genelkurmay Başkanı Tümgeneral Muhammed Bakıri "Olayların failinin kim olduğunu bilmiyoruz fakat Direniş Cephesi, siyonistlere güçlü bir yanıt verecektir." ifadesini kullandı.

İran Genelkurmay Başkanı Bakıri, General Muhammad Hicazi'yi anma töreni sırasında basın mensuplarına yaptığı açıklamada gündemdeki konuları değerlendirdi.

Kudüs Gücü Komutan Yardımcısı General Hicazi vefat etti

Ayetullah Hamanei'den General Hicazi için başsağlığı mesajı

"Dimona Nükleer Tesisine füzeyi İran attı" iddiası

Tümgeneral Bakıri, son günlerde işgal altındaki topraklarda yaşanan olaylara ilişkin, "Siyonistler sık sık Suriye topraklarını hedef aldığında ve açık denizlerde eylemler yaptığında kimseden yanıt gelmeyeceğini düşünüyorlar. Elbette son günlerde yaşadıkları ve ileride yaşayacakları, akıllarını başlarına toplayacaktır. Direniş Cephesi'nin geleceği parlaktır." dedi.

Tümgeneral Bakıri "Olayların failinin kim olduğunu bilmiyoruz fakat Direniş Cephesi, siyonistlere güçlü bir yanıt verecektir." ifadesini kullandı.

"Siyonistlerin saldırıları devam ettiği takdirde İran’ın cevabı ne olacak?" şeklindeki soruya Tümgeneral Bakıri, "İran'ın yanıtının ne olacağı daha belli değil ama siyonist rejim huzur içinde olmayacaktır." cevabını verdi. 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.