İşgal altındaki Filistin'e 15 bin Yahudi göçmen getirildi

İşgal altındaki Filistin'e 15 bin Yahudi göçmen getirildi

Siyonist işgal rejiminin sözde Göçmenlik ve Entegrasyon Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, başta Rusya olmak üzere farklı ülkelerden toplam 15 bin 162 yeni Yahudi göçmenin, Filistin'in işgal altındaki topraklarına getirildiği belirtildi.

Siyonist işgal rejimi bir yandan Filistin topraklarının asıl sahipleri olan Filistin halkını göçe zorlarken, bu amaçla onların evlerini yıkarken, yeni inşaat yapmalarına hiçbir şekilde izin vermezken, diğer yandan gayrimeşru yollarla işgal edilmiş Filistin topraklarındaki Yahudi nüfusu artırmak amacıyla yeni göçmenler alıyor ve onları iskân etmek için yeni Yahudi yerleşim merkezleri inşa projelerini hayata geçiriyor.

Siyonist işgal rejiminin sözde Göçmenlik ve Entegrasyon Bakanlığı tarafından yapılan açıklamaya göre bu yıl içinde Filistin'in işgal altındaki topraklarına 15 binden fazla yeni göçmen geldi. Bakanlığın açıklamasında bu yıl gelen göçmen sayısında Coronavirus nedeniyle büyük bir düşme olduğuna dikkat çekildi.

Göçmenlerin üçte birini Rusya'dan gelenler oluşturuyor. Ukrayna ve ABD'nin her birinden ikişer bin Yahudi göçmen getirildi. Fransa'dan getirilen göçmenlerin sayısı bin 700'ü bulurken, Arjantin ve Brezilya'dan da 800 göçmen getirildi.

Filistinlilerin topraklarını ve evlerini zorla ve katliamlarla gasp eden, sonra da dünya kamuoyunu yanıltmak için Filistinlilerin evlerini ve topraklarını sattıkları yalanını uyduran, diğer yandan Filistinlilerin evlerine ve arazilerine el koymak için "Sahipsiz Mülkler Yasası" çıkarıp gerçekte sahipli olan mülkleri istimlak eden siyonist işgalciler, 12 milyona yakın Filistinli mültecinin evlerine dönmesini engellerken, onların gasp edilmiş topraklarına sürekli dünyadan Yahudi göçmen taşıyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler