İşgal rejimi Lübnan'ın güneyine topçu atışlarıyla saldırdı

İşgal rejimi Lübnan'ın güneyine topçu atışlarıyla saldırdı

İşgal rejimi, bugün Lübnan'ın güneyinde yer alan Şeba Çiftlikleri'ndeki Er-Rus Dağı ve Kfar Şuba Tepesinin yer aldığı bölgeye topçu atışlarıyla saldırı düzenledi.

İşgal rejimi topçusunun Golan Tepeleri'nin Ez-Zaura bölgesinden işgal altındaki bölgelere 155 milimetrelik top mermisi attığı belirtildi.

Edinilen bilgilere göre, işgalci rejime ait insansız hava aracının Lübnan'daki Bestara Çiftliği'nin Es-Sindiyan bölgesindeki çalılıklara yangın çıkarıcı madde attığı da belirtildi.

Bu arada, işgal rejiminin, Hizbullah'ın olası misillemesine karşı Lübnan sınırına ve Golan Tepeleri'ne ek kuvvet sevk ettiği de kaydedildi.

Hizbullah Genel Sekreteri Hasan Nasrallah, işgal rejiminin insansız hava araçlarıyla gerçekleştirdiği saldırılara kesinlikle misilleme yapılacağını açıkladı.

İşgalci siyonistlerin Golan Tepeleri'nden Yukarı El-Celil bölgesine top, füze rampası ve tank naklettiği de gelen haberler arasında.

İşgalcilerin ayrıca Lübnan sınırı yakınlarında hava sahasını uçuşlara kapattığı, tatbikatları ve izinleri iptal ettiği belirtildi.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.