İşgal zindanlarında 36 Filistinli bayan esir tutuluyor

İşgal zindanlarında 36 Filistinli bayan esir tutuluyor

İşgal zindanlarında halen 36 Filistinli bayan esir tutuluyor ve bunlardan 3'ü yaralı. Filistinli bayan esirler de oldukça kötü şartlarda tutuluyorlar ve kötü muamelelere maruz kalıyorlar.

Esir tutulan Filistinli bayanlar, kötü şartlarda tutulurken, bu akşam saatlerinde işgalci siyonistler Filistinli genç bir kızı daha alıkoydu. Alıkonulan Filistinli genç kızın Batı Yaka'daki Za'tera askeri geçidinden geçmek istediği sırada tutuklandığı bildirildi.

Edinilen bilgilere göre siyonist işgalciler, henüz ismi açıklanmayan Filistinli genç kızı askeri geçit noktasından geçmek istediği sırada alıkoydu ve sorgulamak için polis merkezine götürdü.

Öte yandan işgalci siyonistlerin bugün kalabalık bir grupla Batı Yaka'daki Nablus şehrinin kuzeyinde bulunan Sebastiya beldesine de baskın düzenledikleri ve kendilerine tepki gösterenlerin üzerine göz yaşartıcı gaz bombaları attıkları bildirildi.

Sebastiya Belediyesi Başkanı Muhammed Azim, işgalcilerin Sebastiya'ya 2 gündür üst üste baskınlar düzenlediklerini ve insanların üzerine gerçek mermilerle ve gaz bombalarıyla saldırdıklarını ifade etti. Atılan gaz bombalarının onlarca kişinin boğulma tehlikesi geçirmesine neden olduğu gelen haberler arasında.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler