İşgalciler Batı Yaka ve Kudüs'te 17 Filistinliyi alıkoydu

İşgalciler Batı Yaka ve Kudüs'te 17 Filistinliyi alıkoydu

İşgalci siyonistler bu sabahın erken saatlerinde Batı Yaka ve Kudüs'ün çeşitli bölgelerine baskın düzenleyerek 17 Filistinli Müslümanı alıykoyarak evlerinde de arama yaptı.

İşgalci siyonistlerin bu sabah Tulkerem'in doğusundaki Nuru Şems Kampı'nda bir baba ve oğlunu evlerine baskın düzenleyerek alıkoyduğu bildirildi.

Siyonistler tarafından ayrıca El-Halil'in kuzeyindeki El-Arrub Kampı'nda 5 Filistinli'nin daha alıkonulduğu ve aralarında 12 yaşındaki Ali Hasan Eş-Şerif isimli çocuğun da olduğu, çok sayıda Filistinlinin de ifade vermeye çağırıldığı belirtildi.

İşgalcilerin ihlallerinde yine sınır tanımayarak Nablus'un güneyindeki Beyta beldesinde bir genci, Beytlahim'in güneydoğusundaki Tegu' beldesinde de Mü'min Ratib El-Amur ve Mahmud Ali El-Amur isimli çocukları evlerine baskın düzenleyerek alıkoyduğu kaydedildi.

Kudüs'te de işgalci siyonistlerin 3'ü El-İseviyye beldesinden ve biri Anata beldesinden olmak üzere 4 Filistinliyi alıkoyduğu öğrenildi. Böylece sabahın erken saatlerinde başlayan baskınlar sonucu alıkonulanların sayısı 17'ye yükselmiş oldu.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.