İşgalcilerden bir katliam daha: Çocuk ve kadın dahil yaklaşık 70 şehit

İşgalcilerden bir katliam daha: Çocuk ve kadın dahil yaklaşık 70 şehit

İşgalci siyonistlerin, Gazze'deki Meğazi kampına düzenlediği hava saldırılarında en az 68 Filistinli şehit oldu. HAMAS, bu katliamla birlikte işgalin yeni bir savaş suçu işlediğine dikkat çekerek ABD'yi katliamlardan sorumlu tuttu.

İşgalci siyonistler bu akşam Gazze Şeridi'nin merkezindeki Meğazi kampında sivillerin yoğun olduğu bölgeyi bombalayarak bir katliam daha gerçekleşti.

Gazze Sağlık Bakanlığı, saldırının kalabalık bir yerleşim yerine düzenlendiğini belirterek en az 60 kişinin şehit olduğunu kaydetti. Bakanlık, işgalin yeni bir soykırım daha işlediğine dikkat çekerek bu sayının artmasında endişe duyduklarını bildirdi.

Öte yandan Filistin kaynakları işgal saldırısında şehit olanların sayısının en az 68 olduğunu, bunların arasında kadın ve çocukların da olduğunu bildirdi.

HAMAS: Cani siyonist işgal, bu akşam yeni bir savaş suçu daha işledi

İslami direniş hareketi HAMAS da bir açıklama yayınlayarak soykırımı telin etti.

HAMAS'tan yapılan açıklamada, şunlar kaydedildi:

Cani siyonist işgal, bu akşam yeni bir savaş suçuna, çocuklara ve savunmasız sivillere karşı işlediği imha savaşına bir yenisini daha ekledi. İşgal, Gazze Şeridi'nin merkezinde Meğazi mülteci kampında çok sayıda evi bombalayarak korkunç bir katliam gerçekleştirdi ve ilk bilgilere göre 68 insanımızın hayatına mal oldu.

Evlerinde güvende olanlara yönelik bu hain ve korkakça bombalama, siyonist varlığın suçlarına ve faşist saldırganlığına ortak olan ABD Başkanı Biden yönetiminin desteklediği mağlup ordusunun imajını yeniden tesis etme girişimidir." (İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.