İşgalcilerin baskınlarında 13 Filistinli alıkonuldu

İşgalcilerin baskınlarında 13 Filistinli alıkonuldu

İşgalci siyonistler bu sabahın erken saatlerinde Batı Yaka'nın çeşitli bölgelerine baskın düzenleyerek aralarında eski esirlerin de olduğu 13 kişiyi gözaltına aldı.

İşgalci siyonist çetelerin Ramallah kenti ile çevresindeki köylere ve beldelere baskın düzenlediği, aralarında Halk Cephesi lideri ve eski esir Velid Hanatişe'nin de olduğu birçok kişiyi gözaltına aldığı bildirildi.

İşgalcilerin, Birzeit Üniversitesi öğrencisi ve eski esir Muhammed Yusuf Zehran'ı Ramallah'ın kuzeybatısında yer alan Deir Meşal köyündeki evine baskın düzenleyerek gözaltına aldığı kaydedildi.

İşgalciler, El-Halil kentinin güney bölgesindeki evlere baskın düzenleyerek 2 Filistinli genci alıkoyarken Nablus kentinin El-Mahfiyye Mahallesi'nde de bir başka Filistinliyi alıkoydu.

Cenin'in güneyindeki Aneze beldesinde eski esir Ali Aytani'yi alıkoyarak evinde arama yapan siyonist işgalciler, eski esir Said Bilal Suveylim'i de Kalkiliya-Nablus karayolundaki kontrol noktasında alıkoydu.

İşgalciler Ed-Dehişe Kampı'nda bir Filistinliyi, Ramallah'a bağlı Kuber beldesinde de bir başka Filistinliyi evlerine baskın düzenleyerek alıkoydu.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.