İşgalcinin sadistliği ve ırkçılığı virüs salgını karşısında bile durmadı

İşgalcinin sadistliği ve ırkçılığı virüs salgını karşısında bile durmadı

Filistin Meclisi üyelerinden Fethi Kar'avi, eski esirlerden ileri yaştaki Ömer El-Berğusi'nin tutuklanmasının ve Coronavirus salgını karşısında da Filistinlilerin haksızlığa uğramasının, işgalcinin sadist ve ırkçı tutumundan kaynaklandığını belirtti.

Kar'avi yaptığı açıklamada, "Korona salgını sebebiyle bütün dünyayla birlikte halkımızın da çok zor şartlarla karşı karşıya olduğu bir dönemde bile işgalcinin Filistin halkına yönelik zalimce uygulamaları durmamıştır." dedi.

Kar'avi, insanların evlerinde kendilerini karantinaya aldıkları ve evlerinden çıkmadıkları bir dönemde, işgal güçlerinin gecenin karanlığında baskınlar düzenlemelerinin Filistin halkının maruz kaldığı sıkıntıların daha da şiddetlenmesine neden olduğuna dikkat çekti.

Filistin parlamentosu üyesi Kar'avi, uluslararası insan hakları kuruluşlarını işgal rejimini Filistinlilere yönelik baskılarından ve zalimce uygulamalarından vazgeçmeye zorlamak için baskı yapmaya çağırdı. Filistin Yönetimi'nden de işgalin hak ihlallerinin son bulması için çaba sarf etmesini istedi.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.