İskenderun'da Kutlu Doğum için 'Vira Bismillah'

İskenderun'da Kutlu Doğum için 'Vira Bismillah'

Peygamber Sevdalıları Platformu İskenderun Koordinatörlüğü kutlu doğum etkinlikleri için istişare toplantısı yaptı.

HATAY- Peygamber Sevdalıları Platformu ülkenin dört bir yanında istişare toplantılarına devam ediyor. Platformun İskenderun İlçe Koordinatörlüğü Kutlu Doğum çalışmaları için istişare toplantısı gerçekleştirdi.

Peygamber Sevdalıları Platformuna üye derneklerden İlim, Kültür, Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (İlim-Der) binasında gerçekleşen toplantıya Platforma üye kişiler katıldı.

İlim- Der Başkanı ve aynı zamanda Peygamber Sevdalıları Platformu İskenderun Koordinatör ü olan Halil Duvarcı başkanlığında başlayan programda, yaklaşan kutlu doğum ayı süreciyle ilgili olarak yapılacak olan etkinliklerle ilgili temel başlıklar ele alınarak bazı görevlendirmeler yapıldı.

Toplantıda Salavat kampanyasının başlandığı hatırlatılırken Kutlu Doğum etkinliklerinin yapılacağı alan ile tarih belirlendi.

Kutlu Doğum etkinliğinin 6 Nisan’da yapılacağı müjdesini veren Duvarcı, “Alan olarak da geçen yıl Çay Mahallesi Cuma Pazarında gerçekleştirmiştik. Bu yıl de aynı alanda gerçekleştirmeye karar verdik.” dedi.

Duvarcı, “İstişare toplantılarımız devam edecek çalışmalarımızı iki katına çıkaracağız.” dedi. (Fikret Kavgalı/Mehmet Ün-İLKHA)

 



 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.