İŞKUR engelli çalışanları ziyaret etti

İŞKUR engelli çalışanları ziyaret etti

İŞKUR Ağrı İl Müdürü Gıyas Güven, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü etkinlikleri kapsamında, İŞKUR aracılığı ile çeşitli kurum ve kuruluşlarda istihdam edilen engelli çalışanları ziyaret etti.

İŞKUR eğitim programları kapsamında aldıkları eğitimler sonucunda kentte özel bir şirket tarafından istihdam edilen engelli çalışanları ziyaret eden Güven, 3 Aralık Dünya Engelliler Gününü münasebeti ile kendilerine çiçek ve çikolata vererek kutladı.

İŞKUR İl Müdürü Güven, engellilere yönelik İş Başı Eğitim Programlarının devam edeceğini belirtti.

Güven, "Dünya Engelliler Gününü engelli kardeşlerimizle birlikte kutluyoruz. Kurum olarak, engelli vatandaşlarımıza engelsiz bir yaşam sunmak için çalışıyoruz. Şu anda ziyaret ettiğimiz çağrı merkezinde 9 tane engelli vatandaşımız, kurumumuz aracılığı ile istihdam edildi. Kurum olarak her zaman engelli vatandaşlarımızın yanındayız ve olmaya devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

Engelli çalışanlardan Nesih Altay ise çalışma koşullarından oldukça memnun olduklarını belirterek, "Ben iki yıl önce İŞKUR üzerinden çağrı merkezinde çalışmaya başladım. Şu an şirketin kadrolu elemanı olarak devam ediyorum. Bize bu imkanı sunan İŞKUR yetkililerine çok teşekkür ederiz. Burada bütün imkanlarımız çok iyi. Şu an 9 engelli kardeşimizle birlikte şirketin bünyesinde çalışıyoruz." şeklinde konuştu.


İŞKURengelli çalışanları ziyaret etti

İŞKURengelli çalışanları ziyaret etti

İŞKURengelli çalışanları ziyaret etti

İŞKURengelli çalışanları ziyaret etti

İŞKURengelli çalışanları ziyaret etti

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler