İŞKUR tarafından Batman'da AVM'de stant açıldı

İŞKUR tarafından Batman'da AVM'de stant açıldı

Kurumdaki hizmetleri halka anlatmak amacıyla Batman İŞKUR İl Müdürlüğü tarafından alışveriş merkezinde stant açıldı.

Batman İŞKUR İl Müdürlüğü, bir alışveriş merkeziyle yaptığı iş birliği çerçevesinde hizmetlerini duyurmak amacıyla stant açtı.

Konuyla ilgili açıklama yapan İŞKUR İl Müdürü Besim Eviz, "Faaliyetlerimizden biri de hizmetlerimizin tüm toplum kesimlerine ulaşması ve vatandaşın ayağına hizmetlerimizi götürmemizdir. İş yerlerini ziyaret ederek işverenlerimize hizmetlerimizi tanıttığımız gibi açacağımız stant ile İŞKUR'a ilgi duyan herkese iş arama-bulma, eleman talebi, mesleki eğitim, girişimcilik, işe yerleştirme, istihdam garantili kurslar gibi program ve projelerden faydalanma, işsizlik sigortası maaşı hizmeti gibi tüm faaliyetleri halkımıza tanıtacağız." dedi.

Daha iyi hizmet sunabilmek için farklı yerlere de stant açacaklarını belirten Eviz, "İş ve meslek danışmanları tarafından yürütülecek bu tanıtım çalışmamız burası ile sınırlı olmayacak. Halkımızın yoğun olduğu yerlerde stant açmaya devam edeceğiz. Bu hizmetle amacımız iş arayan ve işveren arasında köprü görevi gören, işsizlik ile mücadelede tüm kurum ve kuruluşlarla işbirliği çalışmalarını, kurumumuzun hizmetlerini tüm topluma duyurmak ve tanıtmaktır. Böylece İŞKUR faaliyetlerimiz iş danışmanlarımız aracılığı ile birebir vatandaşlara anlatılacak ve bilinçli bir şekilde İŞKUR hizmetlerine yönlendirmeler yapılacaktır." ifadelerini kullandı.

İLKHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.