İŞKUR’dan engelli ve eski hükümlülere proje eğitimi

İŞKUR’dan engelli ve eski hükümlülere proje eğitimi

Batman Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü tarafından, engelli ve eski hükümlülere yönelik proje hazırlama eğitimi verileceği bilfirildi.

Batman Çalışma ve İş Kurumu (İŞKUR) İl Müdürlüğü tarafından engelli ve eski hükümlülere yönelik proje hazırlama eğitimi verilecek.

Konuyla ilgili açıklama yapan İŞKUR İl Müdürü Besim Eviz, İŞKUR tarafından engelli ve eski hükümlülere yönelik İdari Para Cezası (İPC) kaynaklı projelere ilişkin 2017 yılı 1. Dönem başvuru rehberi ve başvuru formunun eğitimi verilerek daha profesyonel ve amaca uygun projelerin hazırlanmasının hedeflendiğini belirtti.

Engelli ve eski hükümlülere yönelik projelerin her yıl 2 dönem halinde alındığını ifade eden Eviz, “İl Müdürlüğü olarak Türkiye genelinde en fazla proje sunan il müdürlüğü olmamız sebebi ile Genel Müdürlüğümüz uzmanları tarafından ilimizde proje sunan veya sunmaya aday eski hükümlü ve engelli şahıslar ile ilgili STK’lara yönelik başvuru rehberi ve başvuru formu eğitimi verilerek, daha etkin projeler sunulması hedeflenmektedir.” dedi.

Eğitimin 16 Kasım Çarşamba günü saat 13.30’da Batman Öğretmen Evi Konferans Salonunda verileceği bildirildi.

İLKHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.